Hvordan hjelpe en alkoholholdige barn

September 8

Finne ut at barnet er alkoholiker kan være ødeleggende. Mange foreldre og annet voksen kan ikke bare tro at et barn kan være alkoholiker. Siden alkoholisme er vanligvis forbundet med voksne, kan det gå usett for en stund. Det finnes en rekke alternativer for å hjelpe voksen med forståelse og mestring med sykdommen, men alternativene bli sterkt redusert når det gjelder barndommen alkoholisme. Her er noen måter å hjelpe en alkoholholdige barn.

Instruksjoner

• Lær så mye som du kan om alkoholisme. Jo mer du vet om sykdommen, jo mer du vet om hvilken fase av alkoholisme barnet er i. Å vite denne informasjonen bedre forberede deg til å håndtere hva barnet kan ha. Ingen kan tvinge barnet å slutte å drikke unntatt barnet; Derfor, barnet har å ta denne avgjørelsen å slutte før de kan hjelpes. Barnet kan føle seg oppmuntret til å slutte å drikke hvis det er en sterk, støttende familie å ringe på.

• Søker å virkelig forstå farene ved alkoholmisbruk i barndommen. Ta deg tid til å forklare barnet at drikke alkohol kan føre til en rekke problemer som leversvikt, hjerteproblemer og død. Barnet kan være uvitende eller tror han er immun mot vanlige farene som er tilskrevet alkoholisme. Hjelpe ham å forstå at når noen prøver å advare ham om farene, de ikke er forelese. Være proaktive og bruke analogier som han vil forstå.

• Avstå fra slik at barnet å henge rundt venner og bekjente som vil gjøre ham. Når barnet begynner å slutte å drikke, kan han symptomer som kroppen rister, en høy temperatur og en lengsel å ta en drink av alkohol. Dette er en viktig tid å holde barnet i en positiv atmosfære og gi fortsatt oppmuntring, selv om han opplever fysiske smerter forbundet med avslutte alkohol.

• Ta barnet til et Anonyme Alkoholikere møte å møte andre barn i samme situasjon. Dette vil tillate barnet å se at han er ikke alene, og andre opplever samme vanskelig situasjon. Delta på hvert møte med barnet før han er i stand til å innse at han er faktisk en alkoholiker. Det er viktig at barnet forstår at han ikke kan gjenopprette til han fullt ut forstår at han har en sykdom.

• Hjelpe barnet å finne positive aktiviteter og forsterkning. Han er mindre sannsynlig å slå alkohol hvis han er engasjert i morsomme og konstruktiv aktiviteter. Han finner en hobby som spiller piano eller annen virksomhet som han kan bruke som en alternativ flukt.

Tips og advarsler

  • Når du deltar på utflukter med venner og slektninger, be dem om å avstå fra serverer alkohol når barnet er til stede.
  • Ikke unngå søker hjelp for barnet ut av fornektelse. Som bare vil øke risikoen for ham skade seg selv eller noen andre.