Hvordan å behandle en katten øreinfeksjon

June 15

Hvordan å behandle en katten øreinfeksjon

Bakterier, gjær, allergi og øret mites er de vanligste årsakene til øret infeksjoner i katter. Hvis en katten er skrape i ørene og risting hodet, det er en god sjanse har han en infeksjon. Øre infeksjon kan være smertefullt og ubehagelig, men de er mulig å behandle. Hvis venstre ubehandlet, kan en øreinfeksjon føre til alvorlige og noen ganger permanent skade.

Instruksjoner

• Ta katten til veterinær for en skikkelig diagnose. Veterinæren oppdager flere infeksjoner, kan han anbefaler flere medisiner, for eksempel antibiotika, anti-sopp salver og øret mite behandling.

• Bland litt eddik med en lik mengde vann. Bruk en dropper for å sette noen dråper av løsningen i øret, og massere området. Dette Rengjør øret og gjenopprette den riktige balansen. Tørke ut overflødig væske med en bomullsdott. Ikke bruk en bomullspinne, da dette kan skade det indre øret.

• Bland ni dråper gule dock rot ekstrakt og en spiseskje vann. Administrere noen dråper med en drop og massasje øret. Gjenta denne behandlingen to eller tre ganger om dagen for de første dagene, så en gang pr. dag for seks uker.

• Administrere to eller tre dråper olje direkte inn i øret med en drop og forsiktig massasje for å få øret godt belagt. Oljen lindrer øret og lindre kløe.

• Bruk en loppe medication hver måned. Disse medikamenter drepe øret mites og ødelegge eggene, hindre ytterligere angrep.