Hjemmelaget bord ben for bærbare tabeller

May 30

En bærbar tabell har ben som fold under bordet for å gjøre tabellen lett å transportere. Bena fold i bruke hengslet bukseseler. Ene siden av spenne festes til undersiden av tabellen. den andre til tabellen beinet. Spenne lysbildene når en lås slippes, slik at benet til brett.

Funksjonen

Hengslet tabellen Ben tilbyr mobilitet til en tabell. Fordi bordet bena fold under tabellen for å opprette en flat overflate, kan tabellen gled inn på baksiden av et kjøretøy eller utført av en person. Flytte tabeller på denne måten er praktisk for piknik, midlertidige møbler oppsett som et bryllup og andre gruppe-samlinger.

Betraktninger

Tabellen Ben lysbildet ned hengslet spenne parallelt med glidende armen. Hvis to bord ben er i en linje når de kaster under bordet, kan de traff hverandre. Hengslet tannregulering på motsatt side av en tabell skal motposteres fra hverandre.

Konstruksjon

Bærbar tabellen Ben kan bygges av tre, metall eller plast rør, for eksempel polyvinylklorid (PVC). Hvis du bruker metall rør, har en makt drill med litt drill som kan trygt kutte gjennom metall, for eksempel en trinn eller kjegle drill regning eller litt stål-belagt. Hvis du bruker tre, sand veden overflaten gratis chips som kan forårsake Splinter, siden folk vil være håndtering bena når kaste dem inn i tabellen. Beskytte skogen med et værbestandig segl hvis du skal bruke tabellen utenfor. Uansett hva materialet du bruk for bena, har en makt drill til fest skruene fra hengslet klammeparentesene til tabellen og beinet.