Hvordan å reparere Skateboard dekk

November 29

Hvordan å reparere Skateboard dekk

Skateboarding er en morsom hobby, men det kan medføre mye slitasje på skateboard dekk. Alle skateboard dekk miste deres stivhet over tid og bruk, og trenge litt tweaking. Ødelagt eller sprakk dekk, samt dårlig balansert eller skadet dekk, kan påvirke måten du ri. Hvis du oppdager at skateboard dekk kan bruke noen reparasjoner, er her noen enkle de du kan gjøre hjemme. Men hvis din dekk er delt i to, er det ingenting du kan gjøre. Dra til butikken og kjøpe en ny. Her er hvordan å reparere et mildt skadet skateboard dekk.

Instruksjoner

• Legg merke til hvordan skateboard rides. Hvis du har problemer med å balansere, finne kingpin på undersiden av dekk. Det er skruen som er i midten av hjulene.

• Fjerne foringer og stram kingpin bruker en socket skiftenøkkel. Erstatt foringer og skateboard's prøvetur. Hvis du fortsatt har problemer balansering, kan du prøve å løsne kingpin til du får en perfekt balanse.

• Prøv å slå skateboard mens ri den. Hvis du finner at du ikke kan slå enkelt, så kontroller er kingpin ikke for stramt.

• Ri skateboard og Merk hvor stabil turen. Hvis du merker det gå fra side til side og ikke kunne holde en rett linje, kan du ha en vindskjev skateboard dekk. Fjern lastebiler og hjul fra undersiden.

• Sett dekket i vann, fullt ut dekker, over natten. Ta den ut og deretter plassere noe flat og tungt på det - som en sement blokk - timer, la det tørke helt. Dette vil flat dekk tilbake til sin opprinnelige tilstand. .