Hornet arter i Iowa

July 16

Hornet arter i Iowa

Hornets tilhører familien Stikkvepser, som inkluderer alle de sosiale veps. De er like store gule jakker og er ofte forvekslet med disse artene, spesielt siden hornets og gule jakker i Iowa begge bære lyse gul-sorte striper på tvers av deres sklerotisert. Men sant hornets er lengre, har et større toppunkt eller delen av hodet bak øynene og har en hoven mage rett bak midjen. Disse insekter tilhører slekten Vespa, mens wasps og gule jakker som ofte bærer navnet "hornet" tilhører slekten Dolichovespula.

Europeiske Hornet (Vespa Crabro)

Den eneste sanne hornet i Iowa er europeiske hornet eller stor hornet. Som navnet tilsier, disse hornets er innfødt til Europa, men de ble brakt til New York på 1800-tallet. Siden den gangen har de spredt over hele det østlige USA og noen tilstøtende West av Mississippi, som Iowa og Missouri. Hodet, syn og øvre abdomen er svart og rødbrun, og deres lavere underliv bærer gule striper, som deres slektninger, gule jakker. Men står de i kontrast til de mindre gule Jakkene, som er bare 0.47 til 0,63 inches lang, med deres lang, tettvokst kropper på opptil 1,5 tommer.

Skallet møtte Hornet (Dolichovespula Maculata)

Selv vanligvis kalt en hornet, er skallet møtte Geitehamsen faktisk en stor veps, i samme slekt som gule jakker. Ironisk nok, det er svart-hvitt, ikke svart og gul, og kan drepe andre gule jakker å mate til unge. Det er et stort papir hekker med fire til seks lagdelt kammer innkapslet i en papir dekker, som inneholder 100 400 insekter. Det er svært aggressive og kan brodd gjentatte ganger.

Andre "Hornets"

De vanlige antenne og parasittsykdommer gule Jakkene kalles også vanlige gul og parasittsykdommer hornets. Som skallet møtte Geitehamsen tilhører disse insekter slekten Dolichovespula, ikke Vespa, som sanne hornets. Men på grunn av sin store størrelse og papir reir, er de to begrepene vanligvis byttes. Vanlige gule Geitehamsen er funnet i northern Iowa, og de parasittiske hornet har bare en liten befolkning, hovedsakelig konsentrert i det nordøstlige hjørnet av staten.

Hornets Versus veps

Veps, inkludert Iowa skallet møtte hornet, gjør reiret i rurale og urbane områder, og den europeiske hornet foretrekker å unngå menneskelige populasjoner. Selv om det er større og inneholder flere kraftfull gift enn de mindre veps, det er også mindre aggressiv og opp næringsmidler, som resulterer i færre stikk. Både gule jakker og hornets bygge papir reir av behandlet tre fiber, men europeiske reir pleier å være større og huset flere arbeidere. Begge typer insekter er beskyttende på disse reir og kan stikke en person som kommer i nærheten.