Hvordan å trekke gull ut av gamle PCer

October 18

Du kan trekke gull ut av gamle PCer ved å sende elektronisk komponentene til et metallraffineri for dyrebare skrap. Hvis du får et stort antall gamle PCer, vil du kunne frigjøre nok gull for å gjøre en fortjeneste. Gull kan finnes i nærheten kontaktene og integrerte kretser. Du kan pakke den selv, men det er ikke tilrådelig fordi det er en meget giftig kjemisk prosess. Ved å ta gull ut av gamle PCer hjelper du for å oppbevare den ute av våre fyllplasser.

Instruksjoner

• Fjerne og gjenvinne alle plast, nonelectronic komponenter. Holde noe som ser ut som en gull finger, en kontakt og et kretskort.

• Ring eller e-et dyrebare skrap metallraffineri, som Metallix raffinering (se avsnittet ressurser), for å finne ut hvilken prosentandel de vil betale deg av daglige prisen på gull. Dette kalles også "spot" prisen.

• Søke online etter gjeldende prisen på gull å avgjøre om raffineriet tilbudet er akseptabelt.

• Nøye pakke din elektroniske komponenter i bobleplast og sende dem til adressen som oppgis av skrap metall raffineriet i en USPS Flat Rate prioritert eller via andre metoden. Avhengig av hvor mye gull du antar er i pakken, kan du ønsker å sikre den.

Tips og advarsler

  • Det kan være mest lønnsomt å kjøpe store masse elektronikk fra gamle PC fra land hvor dollaren er sterk.
  • Pass på å ringe rundt til forskjellige raffinerier å få den beste prisen. Også be om noen referanser til kontroller selskapet har et godt rykte for å være rettferdig og ærlig.