Hvordan å vinne mennesker som venner

June 1

Hvordan å vinne mennesker som venner

Dale Carnegies bok, "Hvordan å Win Friends og innflytelse People," er fortsatt en anerkjent tittel mer enn 70 år etter at den ble skrevet. Kanskje dette gjenspeiler på hvor nyttig mange fant det, men også hvor viktig dette emnet er til så mange mennesker. Hvordan vinne mennesker som venner er mer om personlige side av livet enn Dale Carnegie' bok, som konsentrert i et omfang på forretningsforbindelser, men mange av ideene er fortsatt relevant i dag, og fortsatt gjelder sosiale samt business arena.

Instruksjoner

Hvordan å vinne mennesker som venner

• Lytte til hva den andre personen har å si og viser interesse. Dette er smigrende viser varme og empati. Fleste er ikke trukket til de som bare temaet for samtalen er selv. Ta deg tid til å huske navnet på personen du introdusert for, og enda bedre finne felles ståsted med henne, og husker noen viktige ting om henne neste gang du møter.

• Avstå fra å kritisere folk mulig. Selv om dette kan virke fristende, kan det godt etterpå. Folk føler urolig når noen de ikke vet godt lanserer til kritikk av en tredjepart. Prøv ikke å være for dogmatisk eller kontroversielle, men dette ikke betyr at du må være tørt. Humor er ofte en fantastisk fellesnevner. Hvis du liker noen antrekk, fortelle ham så. Fleste som komplimenter, forutsatt at de er oppriktig.

• Følg opp kontakten. Dette er veldig enkelt i dag med mobiltelefoner, tekster, e-post og nettsamfunn. Tempo dette nøye. Du ønsker ikke å komme over som altfor intense eller trengende. Hvis du ordner møte for kaffe eller en drink, vises på tid som arrangeres være varm og vennlig. Legge litt arbeid i vennskap. Vennskap betale vanligvis rikt deg hvis du gi det næring.