Wii utviklingsverktøy

January 3

Wii er en spillkonsoll produsert av Nintendo, og det ble opprinnelig utgitt i 2006. Denne konsollen har en trådløs kontroller som følger bevegelsene til personen som bruker den, og konsollen kan også koble til Internett. Wii utviklingsverktøy lar deg feilsøke Wii programmer, og disse verktøyene inneholder også biblioteker av komponenter for å hjelpe utviklere utforme disse programmene. Alle disse verktøyene er gratis, og du kan laste dem ned fra nettstedet Wii Brygge.

Libmii

Dette er et bibliotek for homebrew programmer, uautoriserte programmer for Nintendo Wii at programmerere bruke konsollen for ikke-Wii-spill. Dette verktøyet er for programmerere som ønsker for å få tilgang til Mii data, typer av filen som er delt opp i to blokker på Wiimote spillkontrolleren for Wii. Andre funksjoner i denne verktøyet inkludere evnen å trekke opp Mii rådata og oversette dataene til brukbare programmering variabler. Dette verktøyet er for fagfolk.

devkitPPC

Verktøyet devkitPPC er et program for GNU-operativsystemet (OS). GNU er et gratis, Unix-lignende operativsystem, og dette verktøyet inkluderer en kompilator for C++-programmer. En kompilator er et program som konverterer kildekoden er skrevet på programmering språk til et annet programmeringsspråk. Dette verktøyet kan du feilsøke programmer, også som innebærer søker etter feil i et program slik at du kan løse dem. Andre funksjoner av dette verktøyet inkluderer et bibliotek innebygde systemer som er utformet for å gjøre én eller noen få oppgaver. DevkitPPC er kompatibel med Windows, Linux og Mac OS X. Når du laster ned dette verktøyet, kanne du likeledes dataoverføre bibliotekene forbundet med de ulike verktøyene i settet.

Libwiigui

Dette verktøyet tilbys under det GNU General Public License (GPL), som betyr at du kan bruke og dele dette programmet uten å betale en lisensavgift. I libwiigui kan du opprette grafiske brukergrensesnitt (GUI), slik at du kan samhandle med datamaskinen ved hjelp av alternativknapper, avmerkingsbokser og veivisere i motsetning til skriver koder eller programmer. Du kan legge til bilder, tekst og tegninger din GUI, og du kan redigere alle din GUI basert på dine behov, inkludert utvide dem etter behov. Andre funksjoner i denne verktøyet inkludere at du kan plassere objekter noen måte du trenger dem å være. Denne verktøyet er forenlig med aktiveringspunkt, eller områder hvor du kan få trådløst Internett via en ruter.