Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

December 4

Av alle de ulike fraksjonene som hovedpersonen kan delta i rollespill PC Planescape Pine, er Dustmen langt den mest uvanlige og spennende. Deres tro at alle mennesker er allerede døde og bare venter på en andre, ekte død, vil sammenstøt med ideene til de fleste av de andre karakterene du møte og reiser med under spillet. Bli fraksjonen krever at du er ferdig med en lang rekke sammenkoblede oppdrag.

Instruksjoner

Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

Snakke med noen av de prominente medlemmene av Dustmen fraksjonen, for eksempel Dhall eller Soego, som finnes i likhus der The Nameless One våkner i begynnelsen av spillet. Spør dem så mange spørsmål som mulig om Dustmen fraksjonen, slik at du vet alle de store tro og politikk.

Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

La på likhus og gå inn det nærliggende sammenkomst støv Bar. En gang inne, snakke med Dustman kalt Emoric.

Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

Fortelle Emoric ikke at du ønsker å delta i Dustmen, men heller at din tro er det samme som Dustmen tro. Når du er ferdig snakker med Emoric, snakke med Dustman kalt Norochj, som vil gi deg flere oppdrag fullført før du kan bli med fraksjonen. Etter tildeles din første søken, la baren sammenkomst støv og hodet til den sørvestlige delen av strukturen.

Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

Konfrontere mannen kalt Ash-kappe som kunne en Dustman og conning folk ut av pengene sine. Etter overbevisende å stoppe sin tyveri, tilbake til Norochj, som vil tildele en annen oppdrag, denne gangen å en Dustman som har en krise av tro. Snakk med Dustman i baren kalt Awaiting-død.

• Vis Awaiting død som The Nameless One ikke kan dø av å ha ham prøve å drepe seg selv. Gå snakke med Emoric igjen som ber deg om å snakke med en annen Dustman som vurderer å forlate troen. Neste snakke med Dustman kalt Sere og overbevise henne om at hennes tvil vil løse seg i tid. Gi nyheten om suksess til Emoric, som deretter ber deg om å jakte ned Dustman-Soego, som har forsvunnet.

Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

Fortsette å spille gjennom spillet til partiet når de døde nasjoner under byen Sigil. De vil finne Soego det utgir seg å tjene vandøde borgere, men han har faktisk blitt et var-rotte og er spionere på de udøde for andre var-rotter som ønsker å ødelegge dem. Du kan håndtere Soego på noen måte spillet presenterer, å hjelpe ham eller avsløre hans sanne intensjoner vandøde innbyggerne, bare så lenge du snakke med Soego minst en gang.

Hvordan bli med i Dustmen fraksjon i Planescape Pine

Tilbake til Emoric i baren sammenkomst støv etter at de døde nasjoner og si du fortsatt bli fraksjonen. Hvis du fant Soego i den døde, vil The Nameless One da bli en Dustman.

Tips og advarsler

  • På grunn av en våpenhvile med Dustmen med vandøde skapninger, The Nameless One vil være mye vanskeligere å slå av vandøde som zombier når han tiltrer fraksjonen.
  • Den navnløse One kan ikke kjøres hvis han forlater Dustmen robes på at han får når han tiltrer fraksjonen. Siden har dem ikke er et krav for gjenværende i fraksjonen, anbefales det at du fjerner dem umiddelbart.