Kan feste Evenflo bilseter i Graco vogner?

December 23

Reise systemer (spedbarns bilseter og barnevogner) er nyttig elementer for nye foreldre, men å finne riktig bilsetet og vognen kombinasjon kan være dyrt. Evenflo bilseter passer ikke godt med andre merker som Graco vogner. Hver produsent lager produkter med unike funksjoner som ikke alltid passer med et annet merke.

Evenflo bilseter og barnevogner

Evenflo tilbyr mange stiler og størrelser av bilseter. Hvis du allerede har en Evenflo bilsete og vil knytte det til et annet merke vognen som en Graco, vil du støte på noen problemer. Evenflo selger også vogner som kan tilpasses med deres bilseter. Disse reiser systemer kan kjøpes som én enhet.

Graco bilseter og barnevogner

Graco bilseter og barnevogner har en unik feste mekanisme som lar foreldre å bruke som en travel system. Hvis du prøver å bruke et annet merke bilsete med en Graco barnevogn, kan du plassere bilsete på vognen, men det vil ikke feste i like sikkert som et sete laget av Graco.

Universell bilsete bærere

Universell bilsete bærere, også kjent som Omvandrende rammer, er et bedre alternativ for foreldre som har et barnesete og ønsker en barnevogn for den. Denne typen universal vognen passer alle typer bilsete, inkludert Evenflo. Universell bilsete bærere er også mer lett og rimelig enn reise systemer.