Hvordan å bringe vårt Labrador dukke hjem

October 30

Hvordan å bringe vårt Labrador dukke hjem

Ved 7 eller 8 uker, en Labrador dukke er klar til å forlate det oppdretter anlegget og komme hjem med du. For å lette sin overgang, forberede for valpen ankomst ved å kjøpe alt den trenger: en krage, leiekontrakten, seng, kasse, mat og vann skåler og leker. Som for reisen hjem, gjør alt du kan gjøre det som stress-fri som mulig.

Instruksjoner

• Ta valpen for en spasertur på kennelen. Dette reduserer sjansen for at det vil gjøre et rot i bilen. Etterpå bære valpen å bilen. Vanligvis bør du transportere din Lab i en hunden sprinkelkasse, men siden valpen trenger spesiell oppmerksomhet i dag, gjøre et unntak.

• Pakk valpen i et håndkle eller teppe og la en av passasjerer i bilen holder den. Dette vil nesten sikkert være valp første biltur og lyder, bevegelser, selv luktene av bilen kan være nervøs. Prøv å distrahere det ved snakker i en beroligende stemme mens lidenhet den. Hvis du har en lang kjøretur videre, stoppe enhver to eller tre timer slik valpen kan avlaste seg og få noen trening.

• Ordne timeplanen din slik at du kan bruke tre eller fire dager hjemme med valpen. Valpen har aldri vært separert fra sin mor og kull mates, så nye og merkelige omgivelsene kan gjøre det engstelig eller skremt. For å justere, leke med den og gi rikelig med oppmerksomhet og hengivenhet. Bare la dukke når den er i hvilemodus.

Tips og advarsler

  • Noe dukke svare på en biltur ukjent opplevelser av oppkast. Bringe filler eller papirhåndklær for å rydde opp i rotet.
  • Hvis du må stoppe på vei hjem, dra over på en tom strekningen. Ikke stopp på en motorvei rasteplass. En valp er immunsystem er ikke fullt utviklet, som gjør det mottakelig for mange canine sykdommer. Hvis du går valpen på et sted der mange annet hundene har lettet seg, risikerer du av din dukke plukker opp en infeksjon.