Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

November 21

Insekt-spising vaner av hakkespetter nytte miljø og mennesker, men noen fugl populasjoner faller på grunn av dwindling habitat. Som navnet tilsier, pleier hakkespetter å favorisere trær som mat kilder og hekkeplasser, og så de fleste foretrekker skog. Men artene gjøre bruk av flere åpne områder. Tiltrekke dem til å åpne bakken som kantene woodlands, felt og lysninger brent skoger og oversvømmet lavlandet - kan være utfordrende, men ikke umulig hvis du vurdere deres behov. Som alle ville dyr krever hakkespetter tilgang til nok mat, husly og vann for å trives.

Instruksjoner

Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

Innlegg i åpne områder med få trær gir erstatter perching fugler.

Gi innlegg, døde treet rifter og andre perches for hakkespetter å skanne området for flygende insekter å fange for mat. Arter som Lewiss hakkespett, funnet i vest, vanligvis delta i denne typen "fly-fanger" atferd.

Mange hakkespett arter er altetende og skjer fruktdannelsen skal skje planter som sumac.

Plante eget busker som produserer frukt og nøtter for altetende arter, som rødhåret woodpecker. Velg lokalt forekommende varianter av holly, serviceberry (også kalt wild-plomme), kornell, bayberry, hyllebær, sumac eller thimbleberry.

Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

Flimrer foretrekker maur og andre begrunnelse-bolig insekter matvarer fra trær.

La deler åpne uforstyrret å appellere til bakken-sankere, som Nord flimrer, som spise maur, biller, larver og selv snegler. Denne arten har to Underart, med merkbar røde sjakter under sine vinger i det østlige USA, og en annen med gul-shafted fjær i vestlige USA Alle flimrer viser en lys hvit bakdel når du flyr.

Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

Fuglebrett holder både solsikkefrø og talg kaker appellere til hakkespetter.

Tilby frø (spesielt favorisert svart-olje solsikkefrø), sprakk korn, rosiner, peanøtter og talg fra plattform eller wire bur-forer som kan friste hakkespetter åpne områder, der naturlig mat kilder kan være knappe.

Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

Døde trær gir hakkespetter med perches, mat, husly og hekkeplasser.

Beholde død og døende trær for å gi hekkende hull og perching karabinerne for hakkespetter. Disse fuglene trommen også raskt på død, hule trær under avl sesongen for å tiltrekke mates eller hevder deres territorier. Enda stubber, logger og råtnende tre gi hakkespetter muligheter for å finne insekt favorittretter. Flimrer bruke burrows i skitt banker tidligere okkupert av belte kingfishes eller banken svelger. De også foretrekker horisontale flater av falne logger eller grener, i stedet for loddrette trær badebukser.

Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

Pole-montert boksene tilbyr hekkeplasser for hakkespetter med noen alternativer.

Montere hekkende bokser på innlegg eller polakkene 10 til 20 fot fra bakken i områder fraværende av trær. Arter hull som rødhåret hakkespetter og nordlige flimrer bosette seg i bokser som er 6 til 7 inches bredt og minst dobbelt så høy inngang 2 til 2,5 tommer i diameter øverst.

Hvordan tiltrekke hakkespetter for å åpne bakken

Pileated hakkespetter og andre arter bor i skogen heller enn vidder.

Konvertere noen deler av åpne områder i fremtidige står på trær, som eik og furu, å gi fremtidige habitat for hakkespetter foretrekker skogsområder for hekke og spise.

Oversvømte områder og enger gi vannkilder for dyrelivet i treløse områder.

Sikre hakkespetter har tilgang til ferskvann, å øke sannsynligheten for at de kan bor i området. Territorium størrelsen og tettheten varierer med arter, men minst flere hektar kan være nødvendig for en hakkespett par. Hvis en vannkilde - dammen, innsjøen eller myr - ikke allerede finnes like ved, kan hakkespetter ikke bli tiltrukket at eiendom.

Tips og advarsler

  • Finn ut hva hakkespett arter finnes i nasjonal innstilling og skreddersy din innsats for å møte spesifikke habitat innstillinger.
  • Tiltrekke hakkespetter områder nær hus og andre menneskeskapte strukturer kan føre til ordensforstyrrelser opptreden, som fuglene uønskede hull og støy.
  • Hakkespetter og reiret er beskyttet av statlige og føderale lover under Federal Migratory fugler traktaten Act.