De forskjellige rasene av kaniner

February 13

De forskjellige rasene av kaniner

Det er flere faktorer vurdere når du velger en pet kanin. Størrelse, holdning og pels skrive flere ting å tenke på når du velger en rase som passer i best med din families livsstil. Her er noen populære kaninraser, inndelt etter størrelse.

Liten eller dverg kaniner

Denne kategorien av kanin veier vanligvis mellom 2 og 4 pounds. Jersey Wooly og Nederland dverg polsk er arter i denne gruppen. Jersey Wooly har en tykk, lang pels og en avslappet personlighet. Nederland dverg kanin har en normal våpen av tilbakeføring pels, som sakte faller på plass når gnidd, som er kort. Nederland dverg kaniner anses en nervøs eller stressede rase. Polsk kanin har en nysgjerrig personlighet og kort flyback pels, som er den korteste av pels. Når flyback pels er gnidd, går det umiddelbart tilbake på plass. En "nysgjerrig" holdning er mellom rolig og opphisset, en blanding av begge.

Liten arter

Kaniner i denne gruppen veie mellom 3 og 5 pounds, og de inkluderer Holland Lop, Himalaya, nederlandsk og amerikansk Fuzzy Lop. Holland Lop kanin har lange ører, korte tilbakeføring strøk og nysgjerrig personligheter. Det Himalayan og nederlandsk arter både har avslappet personligheter og flyback strøk. Det amerikanske Fuzzy Lop rasen har en lang, ull frakk og nysgjerrig personlighet.

Mellomstore raser

Middels kanin er vanligvis 4 til 7 pounds. Florida White, engelsk Angolaner, Mini Lop, sølv og Tan arter er noen av de mellomstore kanin. Florida hvite har nysgjerrig personligheter og flyback pels. Engelsk Angolaner kanin har ull strøk og avslappet personligheter. Mini Lops har en avslappet personlighet samlet, men også et rykte for skarp. De har kort, tilbakeføring pels. Sølv rasen har en nervøs personlighet og flyback pels. Tan rasen har en nysgjerrig personlighet og flyback pels.

Stor arter

Veier mellom 6 og 10 pounds, inkluderer denne rasen hvilke kanel, fransk Angolaner, lilla og belgiske Hare. Kanel kaniner har avslappet personligheter og flyback strøk. Fransk Angora kaniner er også avslappet men har lange, ull strøk. Syriner er avslappet med tilbakerulling hår belgiske hare er nysgjerrig med flyback pels.

Gigant raser

"Giant" kanin omfatter arter av mer enn 10 pounds. American Chinchillas, flamsk gigantene, franske Lops, Satins og rutete gigantene faller i denne kategorien. American Chinchillas og flamsk gigantene er avslappet med tilbakerulling pels. Fransk Lops er nysgjerrig med flyback frakker. Satin kanin har fine, tett tilbakeføring pels og avslappet personligheter. Rutete Giants har et rykte for skarp; de har nervøs personligheter og flyback strøk.