Gaver til brudepiker & tjenere

March 5

Gaver til brudepiker & tjenere

Brudepiker og brude svartjenester spille en vesentlig rolle i planlegging din bryllup og seremoni selv. Disse kvinnene hjelpe med bryllup detaljer og stå nær deg på en av de viktigste dagene i ditt liv. Det er viktig å vise dem hvor mye du verdsetter deres vennskap og støtte med en passende takk gave.

Wedding smykker

Kjøp eller lage smykker for brude deltakerne å ha på under bryllupsseremonien. Velg øredobber, ringer og halskjeder tema og farger av deres kjoler. Velg det samme smykker for alle eller Velg brikker som passer individuelle medlemmer av bryllupet partiet. Du kan for eksempel velge samme stil kjede og velger å plassere prudepikes birthstone angir en personlig touch.

Personlig hår Barrettes

Gjør håret barrettes for din brudepiker å bære i bryllupet. Ta vanlig barrettes og bruker en håndverket for å overholde rhinestones eller perler til hår decoration. Legge til båndet eller annen utsmykking som koordinere med bryllupet fargene. Presentere disse til din brudepiker og tjenere før bryllupsdagen å sikre de har dem før klar for bryllupsseremonien.

Velvære kurv

Gi kvinner som har hjulpet deg planlegger bryllup en måte å slappe av i løpet av bryllupet helgen. Ta en vanlig kurv og fyll den med en rekke spa-lignende elementer som lotion, massasje olje og dusjsåpe. Velg individuelle dufter for hvert medlem av din brude partiet og inkludere et notat forklare at kvinnen hvorfor hun er viktig for deg. Avslutt kurven med en dekorativ bånd og en navneskilt som koordinere med bryllupet farge.

Personlig gavekurv

Opprett en unik gavekurv for hver kvinne i brude partiet. Beholderen fylles med elementer som er unike for den enkelte kvinne smak. Velg gaver som representerer spesielle anledninger du delte med det venn eller familiemedlem. For eksempel hvis du har studert med din forlover inkludere et bilde i en ramme gravert med navnet på universitetet. Gaver du plasserer i handlekurven trenger ikke være dyrt; tanken du plasserer i innholdet er hovedpoenget i denne kurven.