Min Wii endres ikke til 480P

August 16

Min Wii endres ikke til 480P

Selv om Nintendo Wii ikke kan overføre video i HD, tilbyr det en innstilling for progressiv skanning på 480p i stedet for standard sammenflettet video på 480i. Progressiv skanning video oppdaterer hver linje av video sekvensielt i stedet for i en alternerende mønster, noe som resulterer i en jevnere vises på store TV-apparater. For å endre til progressiv skanning på Wii, trenger du en spesiell kabel ikke inkludert med systemet og en kompatibel TV.

Instruksjoner

• Kjøpe en komponentvideokabelen kompatibel med Nintendo Wii. Du kan ikke bruke 480p video med sammensatte kabelen som følger med Wii. Nintendo anbefaler å kjøpe sine merkevarer kabel, men mange andre merker produserer kompatible kabler også.

• Koble den nye kabelen til Wii og komponentenes innganger på TVen. Endene av ledningene bruke farger til å matche dem til sporene på TV. Merk at det er to røde kabler, en for lyd og video. Du kan fortelle dem fra hverandre basert på hvilke andre ender de er gruppert med. Den røde brukes for lyd vil være nærmest hvit lydkabelen.

• Sett TVEN til komponent inngangen. TVEN kan vise dette som "YPbPr" i stedet. Slå på Wii, starter hovedmenyen som vanlig.

• Åpne innstillinger ved å klikke på knappen "Wii" og deretter "Wii Settings"-knappen. Klikk på knappen "Skjerm" inn videoen alternativene.

• Velg "TV løsning". Du vil se alternativene for "EDTV og HDTV (480p)" og "Standard TV (480i)." Velg det første alternativet endre til 480p og klikk "Bekreft". Hvis du også vil endre Wii vise i widescreen, kan du gjøre det ved å angi "Widescreen innstillingsmenyen" nå. Ellers avslutte innstillingene ved å trykke på "Home"-knappen på Wii remote og klikke på "Wii meny."

• Spille Wii spill som vanlig og videoen vises nå i 480p. Hvis du spiller GameCube spill på Wii, ber systemet deg bekrefte med progressiv skanning hver gang du starter et kompatibelt spill. Velge "Ja" for å bruke 480p under spillet.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en stor TV, kan du ikke se noen forskjell i kvalitet mellom 480i og 480p.
  • Selv om komponent-kabler støtter HD-video, Wii selv ikke, så bytte kabler vil ikke øke skjermoppløsningen.