Katten min bruker søppel boksen bare å urinere

July 18

Katten min bruker søppel boksen bare å urinere

En katt kan være en hyggelig kameraten å pet eiere, men noen ganger en katt atferd endres på en negativ måte, f.eks bruke søppel boksen. En katt bruke søppel boksen for å urinere og deretter avføring i hjemmet kan ha mange underliggende problemer som forårsaker problemet.

Medisinske problemer

Kattene med ubehandlet medisinske tilstander opplever smerte når en avføring. Ofte vil de knytte smertene med bruk av søppel boksen og begynne avføring på gulvet i et annet område. Tilstander kan forårsake smerter under avføring inkluderer innvollsparasitter, forstoppelse, påvirket anal sacs og tarmsykdom. Det er viktig å besøke din veterinarian å diskutere årsaken til din kattøye ulykker og utelukke underliggende problemer.

Territorielle

Hvis der er mangfoldig kattene i huset, er det mulig at en katt er territorielle og nekter å dele en søppel bokse med annet kattene. Noen katter er pickier enn andre, og ønsker ikke å ha en bowel bevegelse i en søppel boksen som allerede er brukt. Plassere flere søppel boksene rundt hjemmet eller kjøpe en automatisk søppel boksen som umiddelbart klarner unna avfall kan bidra til å løse problemet.

Innstillinger

Noen katter foretrekker å urinere og defekt i separate områder. Dette kan skyldes duften av cat urin. Prøve å sette ut en egen boks for katten din og se om han begynner å urinere i en boks og avføring på den andre. Noen katter vil slutte å bruke søppel boksen hvis eieren endringene katten søppel. Unngå å endre katten søppel plutselig; i stedet, blande de to typene sammen for en uke eller to og sakte redusere mengden av gamle søppel til overgangen er fullført.

Angst

Katter kan oppleve angst i mye på samme måte som mennesker gjør. Angst kan være forårsaket av endringer i bomiljø, forsømmelse, misbruk, nye kjæledyr i hjemmet eller separasjon. Hvis din katten har flere ulykker når du forlater hjemmet, er det sannsynlig at hun opplever atskillelse engstelse. Ta tid hver dag å legge med kan og gi ham en mot en oppmerksomhet. Om nødvendig kan en vet kunne foreskrive en anti-angst medisiner for katter som kan administreres før en stor forandring eller før du forlater hjemmet.

Dårlig renset området

Katter har en god følelse av lukt, betyr at de kan lukte gamle flekker som eiere kanskje tror de har renset. Hvis området har blitt tilsølt i fortiden og ikke var tilstrekkelig rengjort, er det sannsynlig at katten vil fortsette å gå tilbake til stedet for hennes avføring. For å sikre at området er rengjort, bruk en Universal desinfiserende og tørk området. Følg dette ved scrubbing området med et enzym renere utviklet for å fjerne dyr lukter.