Årsakene til beslag inne Chief hundene

January 16

Beslag inne Chief hundene kan være et resultat av mange problemer, inkludert Lyme sykdom, epilepsi, hjernesvulster og blodsukker lidelser. En eldre hunden uten en historie med beslag bør undersøkes av en veterinær så snart som mulig, for å sikre at beslaget ikke er et resultat av en alvorlig tilstand, som Lyme sykdom. Denne sykdommen, som behandles, påvirker hunder som har blitt bitt av infisert flått. En chief hunden med symptomer på leddgikt og beslag kan ha Lyme sykdom.

Canine epilepsi er en tilstand som forårsaker beslag i hundene. Mens primære epileptiske anfall vanligvis begynner tidlig i hundens liv, og ikke føre til noen utenfor innflytelse, kan sekundær epileptiske anfall begynne til enhver tid i en hund liv. Sekundær beslag kan utløses av miljømessige faktorer, inkludert høye lyder, skarpe lys eller andre startling begivenheter. En eldre hund som begynner å ha beslag som utløses av denne type arrangement har epilepsi.

Ifølge den North Carolina State University universitet av Veterinary medisin, hundene over 5 år som begynner å ha anfall eller andre nevrologiske symptomer, kan ha en hjernesvulst. Andre symptomer som kan indikere en hjernesvulst inkluderer en endring i koordinering, tap av muskelmasse på den ene siden, tap av appetitt og hodet rystelser under en konsentrert stirrer. Et anfall på grunn av en hjernesvulst eller lesjon skjer vanligvis bare på én side av hundens kropp, også kjent som en delvis anfall.

I tillegg til disse forholdene, kan blodsukker problemer forårsake anfall i eldre hunder. Diabetes påvirker ofte hunder som er overvektige, og svært høyt blodsukker kan forårsake anfall. Hypoglykemi eller lavt blodsukker, kan også forårsake anfall. I dette tilfellet ville hunden ha beslag før matet, på grunn av lav blod sukker som går ikke spiser.