Å bruke Marth effektivt i Super Smash Bros Melee

July 26

Marth er en av de mer utfordrende bruk i Super Smash Bros Melee. Først synes han både svakere og tregere enn sin brann Emblem kollega, Roy. Med litt øvelse, men kan han dominere spillet en på en fray.

Instruksjoner

Grunnleggende

• De fleste av sine beste angrep kommer fra A-knappen. Gå til trening og gjøre deg kjent med alle hans normal en knapp flytter. Dette går utover bare hans knuse angrep. Du må vite hvordan du bruker disse trekkene både offensivt defensivt og i luften også.

• Lær hvordan du bruker disse trekk for å sjonglere motstanderen. De fleste av hans angrep slå motstanderne i retning de treffer i. Du kan bruke dette til å lede dine motstandere i elementer og over scenen for den endelige hit.

• Tid trekk så de treffer med spissen av bladet. Dette er sweet spot; Det er fra den øvre midtre delen av bladet og opp. Marth gjør mer skade, og har større banke tilbake når han treffer motstanderen med denne delen av sverdet.

• Lær egenskapene til Marth's roll dodge. Rulle dodge, blokk av holder L eller R og trykk opp, venstre høyre eller ned på kontrollstikken på bakken og i luften. Marth har en av de beste roll unngår i spillet, men hvis ikke du tid det riktig du vil forlate deg åpen for angrep.

• Separate og enkelt ut motspillerne i større utbrudd. Hvis du har flere andre spillere på flyttes feltet du vil ikke kunne ta dem på mer enn én om gangen på grunn av Marths oppholdstid mellom. Marth gjør imidlertid utmerke seg på kamp en mot en. Bruke det til din fordel.

Avanserte trekk

• Marths griper kan først virke svak, men du kan koble dem sammen med hans hits til å lage kombinasjoner. Best combo starteren er hans opp kaste. Herfra du kan spikre ham angripe, eller hvis motstanderen får også froggy, kan du holde gripe ham og kaste ham litt rundt.

• Marth har den nest beste wavedash i spillet. Du kan wavedash med dodge i luften vinklet mot bakken. Du kan bruke dette flytte mye raskere enn normalt og angripe veldig aggressivt.

• Bruk den første delen av dans blad combo angrepet (som er fremover og B sammen på kontrolleren) å flyte vannrett tilbake på scenen. Pass på å ikke gå for fort, ellers vil du miste momentum tilfeldigvis gjør mer enn første slag av kombinasjonsboksen. Bare holde et jevnt tempo og gjenta første slag til du kommer inn i en posisjon å bruke Dolphin Slash (opp og B sammen) å komme tilbake i kampen.

• Lære å bruke telleren (ned og B sammen) effektivt. Ikke spam det for mye; mens den vil avbryte nesten alt i spillet, forlater den deg åpen hvis du savner. Det ikke har i kraft av Roy counter, så bruk det å komme ut av prioritert situasjoner eller bryte motstanderens rytme.

Tips og advarsler

  • Ikke glem å bruke trekk fra litt fiske kontrollstikken i ulike retninger samt. Hvis du slam kontrollstikken opp og trykk A, Marth vil stikke sitt sverd i luften, men hvis du vinkel det litt opp, han vil utføre en swing med en bred køye, flyttes som er en av hans beste.
  • Lær motstanderen, både spilleren og karakterene han eller hun bruker. Bruk Marths lengde, kraft og hastighet til å avbryte angrep og ut manøvrere sitt angrep mønster.
  • Marth er en lettere karakter, og han er vanskelig å snu hvis du sette ryggen til fienden. Være forsiktig med å bli overivrig med din krenkelser, hans lag tid mellom angrep kan utnyttes tungt.
  • På grunn av hans oppholdstid, han er ikke god til å bekjempe flere personer samtidig. Det er lett for noen å vente til du angripe og hente deg. Skille deg fra slagsmålet, og prøve å ta på motstandere en på en i multiplayer kamp. I større scener kan du bo langt unna, og lager kamper du kan vente den ut før du bare har én motspiller.