Hvordan lage en topp lue illustrasjon

November 9

Når en viser en topp lue, kan fremkalle følelsen av førsteklasses eleganse eller transportere fantasien til en tidligere tid. Hvis du tegne et bilde eller å lage illustrasjoner for book eller tegneserie, er gjør en topp lue mulig ved hjelp av grunnleggende figurer. Selv om du ikke erfaring med tegning, er mestring flosshatten mulig. Når du har den grunnleggende formen, kan du legge så få eller så mange detaljer som du ønsker.

Instruksjoner

• Tegne en vannrett oval å danne toppen av top hat.

• Tegn en større vannrett ellipse å danne randen av top hat. Prøv å gjøre ovale minst doble lengden på toppen. Kontroller at den midtstilles direkte under den mindre ovale. La nok plass mellom de to ovaler gjøre hatten vises høye.

• Tegn en loddrett linje starter på kanten av den mindre ovale og utvide nedover til det berører større ellipsen. Gjenta på den andre siden av liten oval å fullføre den grunnleggende flosshatt disposisjonen.

• Skygge i omrisset av din flosshatt å blande unna linjene. Legge til detaljer som et bånd rundt kanten, en blomst på siden eller noen andre kreative brikker i hatten.

Tips og advarsler

  • Denne metoden fungerer med både digitale og tradisjonelle illustrasjoner.