Hvordan lage en fot Maleri med barna

November 6

Hvordan lage en fot Maleri med barna

Gjør en fot er maleriet en morsom, utendørs kunstprosjekt for foreldre og barn om sommeren eller våren. Det gir barn og foreldre nærmere, og siden det er et pedagogisk kunstprosjekt for barn interessert i maleri eller kunst, det kan gnisten noen mer kreative interesser. Noen ganger er det like moro for foreldre, også. I minst får du en fot maling for å henge i barnas rom når du er ferdig. Så lenge du ikke redd for å være litt rotete får barna lære om maleri og kunst.

Instruksjoner

• Ta din kunst og maleri leverer utenfor fordi maling flyter og det er nesten umulig å få det ut av teppet. Dette prosjektet vil gjøre et rot, men Maleri med barn gjør alltid.

• Definere beholdere for maling og fyll med en annen farge. Bruk imidlertid mange du vil bruke, jo flere farger, mer interessant kunst skal være.

• Spredt ark håndverket papir eller slakter papir på plenen og holder den nede med steiner hvis nødvendig, spesielt hvis det er vind.

• Fjerne kids sko og ruller opp buksene, eller ha hvert barn involvert bære et gammelt par shorts. Pass på å bruke klær du ikke tankene å bli skitten og full av maling når du gjør dette føtter maleri kunst aktivitet.

• Har barna stedet en fot inn i maling og deretter på papir ark gjøre et avtrykk av en malt fot, en om gangen. Hvis det er flere foreldre eller voksne involvert, hjelpe hver barn gjør dette. Hvis det er bare én, lage en linje, og har hvert barn gjør dette i svinger. Lage disse fot avtrykk hvor som helst på papiret og gjøre dem med forskjellige farger for å lage ulike kunst mønstre. Rengjør kid's føtter innimellom hver farge eller blande farger i ubrukte beholdere og se hva ny farge er dannet.

• Noe morsomt rundt eller på føttene med maling pensler som et hjerte eller smiley ansikt deg som et eksempel for barna å følge. Dette legger til detalj og gir føttene maleri noen livet. Deretter invitere barna å legge til sine egne smilefjes eller hjerter også. Dette er noe både barn og foreldre, eller bare foreldre og bare barn kan gjøre.

Tips og advarsler

  • Se hvilken del av denne aktiviteten barnet liker best og oppmuntre henne å gjøre mer av det samme. Dette bygger interesse for kunst med barnet.