Teamarbeid spill for barn i kirken

February 17

Teamarbeid spill kan bygge fellesskap og vennskap mellom barn og også lære prinsippene om religion gjennom en leksjon lært før eller etter spillet. Det er mange spill du kan spille basert på dine behov. Velg et spill basert på hvis du har utendørs eller innendørs, støynivå, og ferdigheter eller leksjoner skal undervise barn.

Minefelt

Minefelt er et allsidig spill. Det kan spilles innendørs eller utendørs, stille eller høyt. Sette opp en labyrint med objekter som bowling pins eller kjegler. Ikke Velg objekter som barn kan lett gå på og miste balansen. Spør barn frivillig å være blinde og har hennes jevnaldrende guide henne gjennom labyrinten av ord alene. Hvis du har en stor gruppe av seks eller flere barn, fungerer denne aktiviteten best i partnerskap.

Hvis du er i et utendørs område, kan du variere aktiviteten ved å ha barn guide deres partner til et landemerke som treet eller stor stein. Bare sørg for bakken ikke er veldig ujevn eller dekket med flere snuble farer.

Spill som dette lære samarbeid, tillit og ledelse.

Team Races

Hold en gatefeier jakten i en kirkebygning eller utendørs. Hvis du har en stor gruppe, kan du dele barn inn i grupper på tre eller fire. Med en liten gruppe, kan du dele barn i partnerskap. Fordi barn har delt opp og bruke et større område, er dette spillet best hvis støynivået ikke er et problem.

Den grunnleggende regelen av en gatefeier jakten er å bruke skjulte ledetråder til å finne en premie. Ledetråder og Premier kan enkelt gjenspeiler religiøse leksjon eller verdier du vil ha barn. Plukke tilfeldige grupper for å bygge fellesskap mellom barn, slik at barn kan arbeide med dem de ikke vet også.

Koosh ballen

Koosh ballen kan spilles med noen av ballen. Men med en blandet gruppe barn, kan du feste med en ball som er myk og lett å kaste. Spør barna å ta svinger kaste ballen til hverandre i en sirkel, men ikke til folk stod ved siden av seg. Be dem om å huske som kastet ballen til dem og som de kastet ballen. Tid hvor lenge den tar for ballen å bli kastet til hver person. Nå utfordre barna å gjøre samme, men raskere, kaste ballen til samme person. Fortell dem at de kan bruke noen de ønsker å sende ballen til alle så lenge det er i samme rekkefølge.

Dette spillet bygger teamwork ferdigheter gjennom strategi, deltakelse og konsentrasjon.

Zoom

Spør barn å arbeide i en gruppe for å arrangere en rekke bilder i en sammenhengende historie. Bilder kan være fra en faktisk historien eller bok eller du kan lage dine egne bilder til å lage en historie. For å øke utfordringen ikke ta et bilde for hver scene av historien. Alle barn burde arbeide sammen for å bestemme den kronologiske rekkefølgen bildene.

Dette er et rolig, innendørs samarbeid spill. Bildene kan fortelle religiøse historier eller undervisning gjennom bildene hvis nødvendig. Barn bruker team problemløsning ferdigheter for å sette historien sammen. De fleste barn vil føle seg komfortable deltar og gi sin mening i prosessen, så dette er et gunstig spill hvis du arbeider med sjenert barn.