Hvordan stopper jeg katten min fra Meowing?

February 21

Hvordan stopper jeg katten min fra Meowing?

En katt konstant meowing kan være irriterende og forstyrrende, spesielt når du prøver å sove. Kattene kommunisere på ulike måter, inkludert meowing; så når din katten meows den prøver å fortelle deg noe. Kanskje er din katten syk, sulten eller bare kjeder. Det er et par grunner Hvorfor cats hemmelighet overdrevet, og virkemåten formen hvis du vet hva som forårsaker den. Se etter mønstre i kattens opptreden, som meowing bare om morgenen når du våkner eller om natten når du går til sengs. Dette bør gi deg en anelse om hva som forårsaker den.

Instruksjoner

• Sjekk din kattøye matskålen, vann bolle eller søppel boksen. Kattene noen ganger meow for å fortelle deg at det er et problem med en av disse tingene, så gi katten ferskvann og mat og holde skåler fulle. Katter er også ren skapninger og ikke som en skitne søppel boks, så holde søppel boksen ren og endre søppel hver par dager.

• Utøve din katten om kvelden før sengetid å oppmuntre den i hvilemodus. Gi din katten leker å leke med lek med din katten med en streng eller laser-pekeren for å bruke litt energi og lindre noen kjedsomhet som kan føre til din katten å meow når du prøver å sove. Hvis du spiller ikke gjør det søvnig, vil det minst oppbevare din katten underholdt og distrahert fra meowing.

• Ta katten til veterinær. Katter vil noen ganger meow overdrevet eller handle merkelig når de er syke, gravide eller i varmen. Har din veterinarian sjekk for disse tingene eller vurdere din katten om det er noe annet som kan forårsake din katten å meow overdrevet som atskillelse engstelse eller katten demens.

• Ignorere din katten når det meows overdrevet. Hvis det ikke er noe fysisk feil med din katten eller omgivelsene, enn det er mest sannsynlig vise oppmerksomhet-søkende atferd, og reagerer på det vil bare forsterke den dårlige atferden. Når din katten begynner meowing, gange eller forlate rommet og det vil snart lære at denne typen atferd ikke får oppmerksomheten den ønsker.

• Sprute din katten med en sprayflaske fylt med vann. Hvis din katten er fortsatt meowing overdrevet uten grunn, fylle en sprayflaske med litt vann og spray din katten med vann hver gang det meows. Katten din vil snart knytte dette får sprayet, og vil slutte å gjøre det.

• Gir din pet en ledsager hvis ensom eller kjedelig. Hvis din katten er sosiale og vennlig mot andre dyr, få en annen katt som om hennes alder å leke med og distrahere det fra meowing på deg hele dagen.

• Belønne din katten når det er stille. Når din katten sitter stille eller følge deg rundt uten meowing, gi spandere eller ros å belønne din katten om ikke meowing. Hvis det er meowing men stopper og forblir rolig, gi henne en godbit å belønne den for stoppskilt.