Identifisere Huckleberries i Montana

May 22

Huckleberries vokser vilt i Montana fjellområder. De trives i opphøyet Rocky Mountain områder og kan spises rett utenfor bush. De er klart for plukking i August når de slår en dyp blå farge.

Mens disse bær nytes av mange i oppskrifter som brød, muffens og syltetøy, de er nesten umulig å vokse innenlands og derfor høstes direkte fra naturen.

Mens mange mennesker tror at huckleberries er bare en type blåbær, er de faktisk en annen frukt. Huckleberries som er innfødt til fjellene i Montana kalles Vaccinium Membranaceum-også kalt thinleaf eller svart huckleberry.

Instruksjoner

• Sjekke. I Montana foretrekker huckleberries Høydeforholdene av Rocky Mountains. De vokser best i en høyde på mellom 2000 til 11.000 føttene. Thinleaf huckleberry vil vokse i litt tørrere områder, men vil trives hvor det er fuktig og lyssky.

• Se på anlegget struktur. Huckleberry busker vil vokse hvor som helst fra 6 inches til over 6 fot høy. 2-tommers lang bladene er ovale blad med en spiss tupp. Blomstene er formet som en bjelle, lys rosa og kan bli funnet voksende under tynne grener. Disse blomstene vil gi måte å enkelt bær, i motsetning til klynger av bær.

• Merke tiden av året. Thinleaf huckleberries vokser aktivt om våren og sommeren. De blomstrer i løpet av våren, med bær blir modne i slutten av sommeren. Moden bær vil være runde, søt og en mørk blåaktig lilla eller med svart. Bær kan være skinnende eller ha et voksaktig belegg på dem. Også er huckleberry bush løvfellende, som betyr at hvis du viser den i vintermånedene, får det ingen blader.

• Ta hensyn til nærliggende anlegg. Huckleberries trives i sur jord. Siden evergreens skape en sur jord miljø, finner huckleberry busker i områder av bartrær. Også, hvis du ser hva du tror kan være en huckleberry, se etter en liten busk vokser i nærheten med liten (nesten umerkelig) røde bær vokser på. Denne busk kalles en dverg whortleberry, og det vokser vanligvis i nærheten av huckleberry.

Tips og advarsler

  • Ikke spis noe berry i naturen hvis du ikke vet hva det er. Mens noen ville bær er spiselige, kan andre være giftig.