Hvordan å skrive et manus for en film

January 8

Gode ideer er en krone et dusin, men en fullstendig realisert manus kan være verdt en masse penger. Det tar en enorm mengde å en idé fra starten alle veien gjennom til de siste skrive stadiene skrives til et filmmanus. Hvis du sette i timene og gjøre jobben riktig måte, men det endelige resultatet vil være en som du ikke kan bare være stolt av, men kan faktisk være i stand til å selge til et selskap.

Instruksjoner

Hvordan å skrive et manus for en film

• Start med et sammendrag. Hvis du har en god idé for et konsept, det er bare frø som historien må vokse. Konseptet skal kunne skrives inn en én setning setning kalt en "Logg linje." For å starte manus, må du utvikle en enkel historien bue for reisen til hovedpersonen. Det må være noe som skjer med hovedpersonen tidlig i som setter historien i bevegelse. Dette kalles eggende hendelsen. Når eggende hendelsen gir hovedpersonen et mål å nå, må du definere en rekke hindringer som hovedpersonen må overvinne, hver blir stadig vanskeligere og vanskeligere å komme gjennom, som leder hovedpersonen til den siste og største hinderet av historien, etter som de kan eller kan ikke oppnå det store målet som de har vært streve for siden eggende hendelsen. Skrive en enkel beskrivelse av disse hendelsene ut i mer enn to sider. Dette er din Sammendrag.

• Bygge en detaljert oversikt. Gå fra din Sammendrag, begynner å kjøttet ut, scene for scene, hvordan hver handling hovedpersonen tar, og hvert valg hun gjør enten bringer henne nærmere eller lenger bort fra henne endelige målet. Disse kan være skritt fremover eller angi ryggen som enten monumentale eller ørsmå. Valget er ditt, men gjøre serien av hendelser bygge et momentum som vil holde publikum engasjert mens du ser filmen. Vær så spesifikk du kan, når beskriver hver scene, om hvordan hver scene flytter hovedpersonen nærmere eller lenger bort fra det endelige målet.

• Utvide disposisjonen til behandling. Når disposisjonen detaljert er ferdig, kan du begynne å skrive behandling. Behandling er egentlig alt som går inn i manus, unntatt dialogen. Filmen er visuelt medium, er det siste du må legge dialog. Gå inn i stor detalj og beskrive alle fysiske ting som publikum vil se på skjermen som de ser filmen. Beskriv samtaler at tegnene, men skriver ikke dialogen. Behandling er en tidkrevende prosess. Rush ikke selv, eller resultatet blir shoddy.

• Overføre behandling i manus skjema. Når du har fullført behandling, bruke den som en guide for å skrive manus. Gå tilbake gjennom behandling, scene for scene og beskrivelse av beskrivelse, skrive det til manus-format. Bruke et manus program som endelige utkastet å reformatere lettere for deg. Legg til dialogen der det trengs. Som med skriver behandling, skrive manus er en krevende oppgave. ta den tiden du trenger.

• Skrive, skrive og skrive. Når du har din første utkast av manuset, la en gruppe venner opplest for deg. Ting din sannsylig vil hoppe ut på deg og manus vil levende på en måte at det ikke uten faktiske folk leser linjer og beskrivelser. Bruk dette til å belyse skriptet og skrive riktig. Ikke gi deg selv en streng ferdigdatoen. Det er ingen angitt tidsperiode for etterbehandling et manus. Noen mesterverk ta så lite som seks måneder til slutt, mens store verkene av kino har også tatt så lenge ti år å fullføre. Være pasient og være ydmyk. Det er den eneste måten å la stemmene vil gjøre veien til siden bli hørt.