Hvordan bli en Foster foreldre for Down syndrom barn

January 2

Velge å bli en foster foreldre til et barn med Downs syndrom tar et høyt nivå av forpliktelse, men kan også være svært givende. Folk interessert i å ta i et barn med Downs syndrom kan forvente å bevise de er klar for utfordringen, lære å møte deres foster barns spesielle behov hjemme, delta i medisinsk behandling og oppfylle pedagogiske krav.

Instruksjoner

• Lær om Down syndrom og hva du kan forvente fra foreldre et barn som har. Barn med denne lidelsen har medisinske, psykologiske og emosjonelle behov du bør være klar før du begynner å utvikle seg. Kontakte byrået du vurderer fremme gjennom og be om en referanse til en interesseorganisasjon som kunne sette deg i kontakt med en forelder til et barn som har Down syndrom for informasjon og støtte. Be familien din lege om ressurser også. Parent-til-foreldre USA tilbyr støtte i mange stater.

• Kontakt foster foreldre byrået i ditt område og finne ut hva som kreves for å fremme en spesielle behov barnet. Du må ta klasser og være sertifisert. Disse kravene varierer avhengig av staten og må oppfylles før du tar i barnet foster. Som et eksempel, må fosterforeldre i Indiana som ønsker å fremme et barn med Downs syndrom gjennom staten fullføre 10 ekstra timer med trening i tillegg til vanlig 20 timer med fremme forelder trening. Det amerikanske Department of Health og personale tilbyr en katalog av nasjonale foster omsorg og adopsjon organer av staten.

• Forberede huset din foster barn med Downs syndrom. De fosterhjem byrået skal kunne hjelpe deg nøyaktige detaljer om hva dette innebærer. Barn med Downs syndrom har ulike behov fra andre barn alder. For eksempel, må du tenke på en brann exit plan som forventer foster barns spesielle behov. Mest foster omsorg organisasjoner krever at barn har sine egne soverom eller bare rom med andre barn av samme kjønn som er relativt tett i alder. Det er også bestemmelser om hvor mange mennesker kan dele bad. Fordi ikke alle barn med Downs syndrom har samme behov, må du være fleksible og villig til å tilpasse seg behovene til barn som er plassert med deg.

• Snakk med din lokale rektor eller rådgiver for å finne ut hva som vil bli forventet fra deg som det foster foreldre av spesielle behov student. Hvis du føler må du hjelpe, be om en referanse til en skole advokatvirksomhet byrå. På Statens Institutt for utdanning opprettholder en liste over advokatvirksomhet byråer for foreldre og verger spesielle behov studenter.

• Forberede andre barn i hjemmet deres ny foster søsken ved å snakke med dem oppriktig om Down syndrom og hvilke spesielle behov barnet kan ha. Informasjon kan gjøre en ukjent situasjon virke mindre skremmende. Din lokale advocacy gruppe vil ha ideer til å snakke med barna om å ha et foster søsken med Down syndrom. Barn med Downs syndrom har vanligvis noen grad av kognitiv funksjonshemming som utviklingsmessige forsinkelser og fysiske forskjeller som lav muskeltonus. Alt dette betyr at selv om du er fremme et barn som er på samme alder eller eldre enn barnet, deres behov er forskjellig og må bli forstått og overnatte ved hver person i husholdningen.