Hvordan å rangere opp raskt i "Ukjente 2" Co-ops

May 8

"Ukjente 2: blant tyver" er et eventyrspill utviklet av Naught hunden for PlayStation 3 konsollen. Spillet har en tilfredsstillende enkeltspillerkampanje og en spennende multiplayer komponent med konkurransedyktige og co-op modus. Mens spille "Ukjente 2", kan spillere "rang opp" til spesielle elementer og andre privilegier. En spiller oppnår en ny verdi på tjene en tilstrekkelig mengde penger. Å vite hvordan å tjene mest mulig penger i hver co-op modus er nøkkelen til rangering opp raskt.

Instruksjoner

• Spille alle co-op økter til ferdigstillelse. Fullfører co-op oppdrag priser kontanter; imidlertid quitters mottar ikke noen belønning og taper mye penger de har allerede tjent, sterkt vanskeliggjøre fremdriften rangering.

• Ta ut de mest tungt bevæpnede fiendene i «Co-op Arena.» En ferdig "Co-op Arena" samsvarer med automatisk resultater i en kontantbonus på $5000. Ekstra poeng og legge mer penger til din gevinst ved å drepe fiender med de mest avanserte våpen (f.eks GAU-19s og RPG-7 soldater).

• Fokuser på å bygge din kombomåleren i "Survival." I denne co-op modus tjener spillere poeng fra utfører fiender og samle skattene de slippe. Hva er mer, disse handlinger bidra til en kombomåleren som multipliserer hvor poeng spillere tjener, som resulterer i større store pengepremier når hver fullført økten.

• Nå en combo meter 10 i "Overlevelse" tjene en ekstra pengebonus. "Killer Combo" medalje priser en ekstra $2000 hver gang en spiller maxes hans combo meter til nivå 10, slik at en spiller til å rangere opp enda raskere på slutten av en co-op "Overlevelse" økt.

• Aggressivt forfølge skatt i "Gold Rush." Denne modusen er forskjellig fra "Overlevelse" ved tildeling punkt multiplikatorer basert utelukkende på mengden av skatten et team samler. Ignorerer fiender (hvis mulig) og gå rett for gull før standard x 3 multiplikatoren reduseres til tjene så mye poeng og penger som mulig.

• Fullføre en "Co-op målet" nivå to spillere på knusing vanskeligheten å tjene tilbake til tilbake og mestere av universet medaljer. Finn en partner og angi vanskelighetsgraden knusing med "firkant"-knappen i lobbyen. Utfordringen er bratt, men du vil bli belønnet med to medaljer som utgjør en $10,000 bonus lagt til din gevinst.