Hvordan det muskulære systemet fungerer

May 3

Skjelettmuskulatur

En Skjelettmuskel system flytter kroppen ved å trekke på kobler fiber. Denne fiber bunt kalles en sene. Sene er koblet til en muskelen eller muskelgruppe i den ene enden og koblet til slutten av et bein på den andre. Når muskelen kontrakter, senen trekkes og benet beveger seg.

Non-skjelettmuskulatur

Non-skjelettlidelser muskler, som hjertet eller musklene i fordøyelsessystemet og mat å gå gjennom den, er ikke nødvendig å feste til et bein for å utføre oppgaven. I tilfelle av hjertet, det presser og utgivelser, forårsaker blod å bli skjøvet ut og dro til orgel. Ved peristalsis, koordinert bevegelsen av musklene fungerer som et transportbånd flytte mat og væske langs fordøyelseskanalen. Det er derfor du kan drikke noe mens du står på hodet, og det vil fortsatt komme magen.

Bestillinger

Musklene kan ikke flytte uten bestillinger som kommer fra hjernen. Det finnes to ulike typer bestillinger, begge er gjennomført av nervesystemet; frivillig og ufrivillig. Skeletal system er i stor grad frivillig; Du kan velge å bevege et lem og kan direkte med en liten tanke. Ikke-skjelettsystemet er hovedsakelig ufrivillig; Det er svært vanskelig (om ikke umulig) kontrollere din hjerteslag eller stoppe fordøyelseskanal syklusen.

Behandler bestillinger

Når en elektrisk impuls når muskelen fra hjernen, det bunter av muskel innen musklene selv. Skjede rundt muskler, kalt myosin, ta tak i små filamenter mellom muskelfibre kalt "utgangen" og tvinge begrepsordbok flytte. Disse tynne begrepsordbok fiber føre sarcomere til å flytte nærmere, dermed forårsaker muskelen å kontrakt.