Hvordan lese Gravstener

September 5

Gravstener la oss hint om tapte slektninger, familie og venner. De tjene som påminnelser om en persons liv, de de rørt og noen ganger sine prestasjoner i livet. Mange Gravstener også inneholde symboler og ikoner som kobler med samfunnet eller religiøs bakgrunn. Noen grav markører har alderen eller vokst, og disse typer Gravstener vil bli vanskeligere å tyde.

Instruksjoner

• Observere området der gravstein er plassert. Gravstein omgitt av andre familiemedlemmer? Er det en rekke datoer som familien har blitt gravlagt? Disse sporene vil foreslå litt informasjon om folks Gravstener og tiden de bodde i deres familieliv.

• Les skriftlig innskriften på gravstein. Hva var etternavnet og fornavnet? Hvilke datoer er inkludert på gravstein? Hvor mange bokstaver ble brukt i gravstein? Ifølge gjøre historie belastet gravstein carvers av brevet, som kan gi informasjon om rikdom eller sosial status for enkelt. Etternavn eller språket som brukes i en gravskrift kan også føre til informasjon om familien eller individuelle. Lage notater av fremtredende informasjon, for eksempel at gravstein er utformet for ektefeller.

• Undersøke merkene på gravstein. Er det religiøse symboler, for eksempel et kryss, engler eller star of David? Er det symboler eller ord som foreslår veteran status? Disse symbolene også foreslår samfunn og religiøse bånd.

• Bruk et speil for å lese aldring Gravstener som er endret av elementene. Direkte speilet mot gravstein og la solen å fange speilet og å reflektere tilbake på gravstein. Denne teknikken vil belyse gravstein og sprekker, sprekker eller liten markeringene ikke er synlige i dagslys.

Tips og advarsler

  • Alltid være respekt for alvorlige nettstedet når samle informasjon.