Hvordan finne en Fredsdommer i Indiana

August 24

Hvordan finne en Fredsdommer i Indiana

Planlegging et bryllup kan være svært hektisk og stressende. En av de viktigste komponentene er å finne personen til å forrette bryllupet. Et vanlig valg for de som ikke kommer med en religiøs Liturgen i Indiana er en justice for fred. Justice for fred er en tittel som er utpekt av kommune, så det kan være flere mennesker i din Indiana by eller tettsted som holde denne tittelen.

Instruksjoner

• Ring fylkets løpsleder domstoler. Denne omhandler Behandle lisenser ekteskap og bør opprettholde en liste over kvalifiserte dommere i fred som det kan henvise deg.

• Vurdere å bruke en Fredsdommer fra en annen by. Hvis Indiana byen ikke har en passende Liturgen for en anledning, ringe en annen i nærheten county og be om en referanse fra løpsleder domstolene office.

• Be venner eller familie som har vært gift med en justice for fred i delstaten Indiana for en referanse. En personlig referanse er en viktig faktor å vurdere i kontraktørselskaper en Liturgen. Hvis noen du kjenner har hatt positive erfaringer med noen, forbedre sjansene for å ha en.

• Gå til bryllupet-relaterte nettsteder, for eksempel WeddingWire.Com, til som kan ha en liste over eller reklame fra bryllupet officiants.

Tips og advarsler

  • Ekteskap lover variere fra stat til stat. Kontroller at du fullt ut forstår til ekteskapet prosessen i Indiana før kontraktørselskaper en Liturgen for din spesielle dag.