Hva betyr de lille fargede prikkene på Weather Underground værkart?

August 28

Weather Underground er et nettsted og tjeneste som har gjort et navn for seg selv i to tiår. Weather Underground begynte ved University of Michigan som en datamaskin oppslagstavle i dagene før Internett 1991 og vokste til en full-blåst nettside i 1995.

Weather Underground kjører i dag skalaen fra uvær og marine advarsler nasjonale "bakgård Vær". Gjennomsnittlig Vær buff med en hjem værstasjon kan bli del av et landsomfattende nettverk av observasjoner postet på nettet både kart og tekst.

Millioner bruker nettstedet hver måned for nasjonale og lokale vær produkter.

Været nisje

Weather Underground har utmerket seg ved å innlemme en rekke Vær entusiaster data i sin nettside. Over 19,000 lokale værstasjoner i bakgårder, på skoler og media utsalgssteder over hele landet er tilgjengelig online.

De gir lenker Internett til en rekke populære værstasjoner, som er kompatible med sitt system inkludert Davis og Oregon Scientific. Dele data på området er enkelt; etter en værstasjon er valgt, kompatibel programvare er valgt og installert etter som en bruker konto konto er satt opp.

Underjordiske Karter

En rekke blå klaffene langs toppen av Weather Underground hjemmesiden kan brukeren velge mellom typisk vær produkter som været, kart og radar og uvær. En kartutsnittet avsløres ved å rulle ned til midten av siden. En større nasjonale radarstasjoner eller "Fronter" kart er tilgjengelig ved å klikke på kategorien "Kart & Radar".

En fargerik uvær outlook, enkelt vises ved å klikke kategorien blå øverst på siden merket "flommen" og velge det sub-meny element "konvektive outlook." Alle kartene er sett på denne måten, så det er enkelt å bruke.

Punkt på Radar

NWS Nexrad bilde av landfalling orkanen Isabel, 2003

"Prikker" på radar kartene korrelerer data piksler. Hver piksel tilsvarer en radar retur fra National Weather Service Nexrad radar rutenettet. En skala på bunnen av radar kartet gir betrakteren en nøkkel til hva hvert punkt betyr. For eksempel er en blå punktet en representasjon av snø, mens en mørk rød prikk viser regnvær og mulig hagl. En stor gruppe av prikker i klynger vil skildre et konsentrert område av regn eller snø som med en squall linje.

Lokale værstasjoner

Været grensesnittet er på mange måter Weather Underground krav til berømmelse. Den nasjonale databasen med noen 19.000 stasjoner er tilgjengelig ved å klikke kategorien blå "Kart & Radar" fra hjemmesiden og deretter musen til "Full skjerm Vær". En "Google-Maps"-type grensesnitt lar så brukeren zoome og panorere i regionen av hennes valg. Prikkene på dette kartet representerer hver værstasjon knyttet til Weather Underground nettverket. En liten "klikke hånd" vises når du ruller over en gitt temperatur. En liten boks med en tommelfinger-spikeren skisser av været dukker opp; Hvis du ønsker mer detaljert informasjon, åpner å klikke på det understrekede navnet øverst til høyre en fullskjerm-versjon.