Hvordan å invitere venner til et utdrikkingslag

August 27

Det er nesten tid for den store dagen - bryllupet. Du har engasjement partiet og din brude dusj, og nå er det tid for bachelorette party. Din forlover og muligens brudepiker planlegger en kveld for en natt eller to før bryllupet. Dette er siste stor begivenhet som en eneste kvinne. Nyt!

Instruksjoner

• Invitere personer som er invitert til bryllupet. Få en liste over bryllupsgjester fra bruden og inviterer brudens nærmeste venner til bachelorette party. De trenger ikke å være single jenter, bare jentene som er nærmest for bruden.

• Vurdere hvor mange du vil på bachelorette party. Hvis det er flere personer som kan tas, vil du være sikker du har en stor nok plass til å betjene alle. Alternativt, snakke med bruden og bestemme hvor stor du faktisk vil gjøre samlingen. Hvis hun er steinhard at du bør invitere alle så bør du prøve å gå sammen med sine ønsker. Tross alt, er hun bruden.

• Finne et sted å holde bacholorette partiet. Pass på at du finner en hjem, klubb eller restaurant som er stor nok for antall personer du inviterer til utdrikkingslag.

• Lage eller kjøpe invitasjoner. Det er invitasjoner for alt du kan finne dem for et utdrikkingslag. Alternativt kan du lage dine egne invitasjoner for et personlig preg.

• Inkluderer dato, tid, sted, som partiet er for og som å svare på invitasjonen. Når du har svarene kan du fullføre planene for partiet plasseringen.

Tips og advarsler

  • Bare invitere personer som er invitert til bryllupet. Ubudne gjester føler klosset på et utdrikkingslag for et bryllup som de ikke har blitt invitert.