Aktuelle gjøremål for barn

February 10

En effektiv måte å lære barna ansvar er tilordner oppgavene de må gjøre daglig, ukentlig eller månedlig. Husarbeid hjelp barna bygge gode vaner og kan fungere som behovet for bruk av bilen eller en liten godtgjørelse. Ikke alle hushold ork er passende for barna, men du kan finne mange ting de kan gjøre i huset. Som med de fleste aktivitetene vil barnets alder og modenhet være de viktigste faktorene i å avgjøre hva som er passende.

Rommet gjøremål

En av de mest grunnleggende oppgavene innebærer barnerommet. Barnet bør holde det rent til enhver tid, med Klesvask og leker i passende steder. Hvis du opp problemer, spør barnet til å gjøre sengen hver dag. Barn trenger å lære å holde sine boarealer ren, som dette har en stor innvirkning på deres livsstil når de er ute av huset. Du kan inkludere støvsuging og støvtørking avhengig av barnets alder.

Klesvask

Til slutt, barnet flyttes ut av huset og være ansvarlig for sitt eget liv. De beste oppgavene er de som lærer barnet viktig livet ferdigheter. Vaskeri er et utmerket eksempel. Det er noe nesten hver voksen må administrere. Har barnet sin egen vasker hver uke. Han skal også brett og henge klær. Denne oppgaven er vanligvis mer passende med tenåringer.

Husarbeid

Som barnet blir eldre, kan hun hjelpe med masse akkord i nærheten huset. Ta ut søpla, vaske bilen, feiing, hjelpe med retter og andre rengjøring, og stort sett alt gjør du daglig utmerket arbeid for barn. Imidlertid Legg ikke barnet med husarbeid, men et par ting her og der på regelmessig basis er en god måte å bygge ansvar og sin kunnskap om opprettholde et hjem.

Utendørs arbeide

Avhengig av levende situasjonen, kan du møte en betydelig mengde utendørs arbeide. Barn kan hjelpe med klippe gresset, Luke, hagearbeid, rengjøring utvendig eller feiing foran turen. Det er svært viktig å vurdere om barnet er ansvarlig og moden nok til å kjøre utstyr som kan være farlig, for eksempel en gressklipper eller Luke whacker. En stor utendørs ork og noen mindre innendørs akkord er vanligvis den beste strategien for gjøremål.