Hva er Compostion i fotografering?

March 28

En grunnleggende kunnskap om kunstneriske komposisjon kan hjelpe med de fleste amatører fotografer i å skape et mesterverk. Fotografiske komposisjon er studiet av de ulike elementene påvirker det endelige utseendet på et bilde. Få en kjennskap til de ulike reglene om fotografisk komposisjon kan resultere i sett med teknikker for å skape attraktive bilder, ifølge profesjonell fotograf Yanik Chauvin.

Andel

Arbeide for en midtstilt plassering av bildet. Regelen for tredjedeler er en grunnleggende del av sammensetningen i studiet av fotografering. Når du tar et bilde, deler du opp rammen i vannrett eller loddrett tredjedeler avhengig av emnet. Plass motivet i en ytre tredelen av rammen, i motsetning til sentrum. Ifølge profesjonell fotograf Colin FitzGerald, kan bruke regelen for tredjedeler raskt øke bildet, "for noen grunn, øyet finner det mer engasjerende."

Belysning

Godt komponert fotografier krever tilstrekkelig belysning å oppnå en skarp, skarpe endelig virkning. Lyse, skarpe bilder er mer attraktive enn en mørk, uskarpt ramme. Vurdere å konvertere bildet i svart-hvitt til ytterligere skjerpe kontrasten. Lys er en kritisk komponent i et knivskarpt bilde; kameraet nedleggelse går saktere i svakt lys. Maksimere naturlig eller kunstig lys for å oppnå den skarpeste final effekten, spesielt når du arbeider med raske barn eller dyr.

Vinkel

Fotografer godt bevandret i kunsten å komposisjon er ofte eksperter på å utforske en rekke vinkler å maksimere bildet. Sammensetningen av et bilde kan forbedres vesentlig ved flytting utenfor øyehøyde eller grensene for stativ. Prøve å fotografere fra en lav til bakken, eller klatre for å fange et bilde ovenfra. Eksperimentere med vinkler kan fremheve eller størrelsen av bildet, noe som resulterer i svært dramatiske bilder.

Bakgrunn

Unngå distraherende betrakteren fra gjenstand for bildet ved å ta bilder foran en opptatt bakgrunn. Enkelhet er en stor del av å skape tiltalende fotografier av mennesker og dyr. Profesjonell fotografering bakgrunner er ikke nødvendig, men de enkelt kan etterlignes med bomull. Mulig bruk vanlig bakgrunner som tomme vegger. Når du fotograferer utendørs, justere fokus på kameraet for å skape en grunne feltet dybde. Fokusere bare så langt som emnet vil skape en uskarp bakgrunn.