Hvordan du spiller en DVD fra harddisken med en XBox 360

February 22

Hvordan du spiller en DVD fra harddisken med en XBox 360

Xbox 360 er et spill utviklet av Microsoft. Den innrømmer brukernes å spille spill, se filmer og med bruke Internett. Brukere har tilgang til en spesiell online nettverk kjent som Xbox Live der de kan se filmer og laste ned nye spill. Spille en DVD med Xbox 360-system er en enkel prosess og som kan oppnås i noen få korte skritt.

Instruksjoner

Instruksjoner

• Trykk på strømknappen på Xbox 360-system. Det ligger på frontplate systemets av høyre side. Skrivebordet skjermen vil laste opp, slik at du kan administrere systeminnstillinger, brukerkontoer og spilldata.

• Trykk på utstøtingstasten for å åpne installeringsplaten. Utløserknappen ligger på frontplate systemets av til venstre. Plasser DVD inn i platen holderen og trykk Eject-tasten til å lukke den. Husk på at du ikke kan spille Blu-ray-filmer på Xbox 360.

• Vente til DVDen til å starte automatisk. På noen Xbox 360 systemer startes DVD ikke automatisk. I dette tilfellet vent for systemet å registrere platen og trykk på "A" for å begynne å spille.

• Trykk på "B"-knappen når som helst under film å oppdra alternativer. Dette vil tillate deg å videresende, snu og pause filmen. Du kan også legge til undertekster eller endre språkinnstillingene. En fordel med å spille DVDer på Xbox 360 er at det vil automatisk upconvert filmens oppløsning.