Hvor å tog din stemme å synge høye toner

November 12

Hvor å tog din stemme å synge høye toner

Mariah Carey, Charlotte kirken og Eric Benet--ting alle disse sangerne har felles er deres evne til å nå høye toner. Hvis du er lengsel som disse kunstnere og mange andre som kan trounce over de høyeste høydene av sine vokale registrere uten å snuble, må du trene din stemme å gjøre det. Opplæring stemmen til å synge høye toner vil skje raskt hvis du er fast i jakten, men alles kropp og stemme er forskjellig og vil gjøre forbedring på sitt eget tempo. Men ved å følge trinnene nedenfor, vil du fremskynde vokal "stoffskiftet." Minimal maksimal forbedring kan begynne å bli sett på som en uke, men vil definitivt være merkbar etter noen uker med konsekvent praksis.

Instruksjoner

• Varme opp rørene. Alle vet at før du gjør noen form for trening er det best å varme opp først. Bruke denne logikken til talemeldinger samt sangglede. Starte med en kort sang, som "Happy Birthday" sangen, og gradvis øke nøkkelen av sangen fra det laveste i området til den høyeste i området.

• Strekke din vokalt spekter. En av nøklene til sang høyere notater med stemmen er å sakte men sikkert øke arbeidsmengden du plasserer på vokal akkorder. Stemmebåndene en muskel og kan være ute av form, generelt være merkbar når høyere notater som er utenfor din normal stemme forsøkes. Praktiserende diskant hverdags uten overdoing det vil sette deg på kurs for å synge høyere notater i en svært kort tid. Vær forsiktig, men ikke for å gjøre altfor mye for fort fordi dette kan stamme din vokal akkorder og du miste stemmen. I løpet av første uken, praksis ikke mer enn 2 timer faktisk synge daglig så du unngå belastning din stemme. Start med å synge sanger som er godt innenfor vokal (sopran, alt, tenor og bass) og tilby noen punkter som er høyere enn du vanligvis synger. Etter at du kan synge notatene komfortabelt, gå videre til mer utfordrende sanger som tilbyr flere høyere notater enn du er vant til i din egen vokalt spekter.

• Svelge i stedet for clearing. Dårlige vaner som fjerne halsen eller hacking overdrevet kan skade din stemme. Det er bedre i stedet å svelge eller fjerne halsen din forsiktig på en pust måte. Roping overdrevet er en annen aktivitet som bør unngås siden det kan skade stemmen, spesielt med delen som brukes for høye toner.

• Diett å veie inn høyere på skalaen. Du høre ikke dette ofte, men du må ha et balansert kosthold og gode matvaner for å veie inn høyere på skala - vokal skalaen, som er! Drikke masse vann og te og spise rikelig med frukt og grønnsaker kan forhindre slimete fra bygge opp og negativt påvirker stemmen. Meieriprodukter, stekt mat og koffein bør unngås også, så de er ikke bra for stemmen og vil gjøre det vanskelig å synge høyere notater hvis du kunne gjøre det hele tatt.

• Søvn for suksess. Får nok er viktig når du trener stemmen til å gjøre noe med sang. Akkurat som du må få nok hvile når du trener, må stemmen for hvile og la kroppen å reparere den. Hvor mye søvn du får også knyttet til å se hvor mye bedre stemmen din gjør. Prøve å sove i et rom med fuktig luft ikke å tørke ut halsen under søvn.

Tips og advarsler

  • Avstå fra å spise like før sengetid som acid reflux kan skape kaos på stemmen.