Gaver til Moms & pappaer

February 6

Enten det er jul eller bryllupsdag, kan det være skremmende for å velge en gave til foreldrene dine. Hvis du ønsker å få noe minneverdig og ønsker ikke å gå med blomster eller andre klassiske gaver, gå med noe litt uvanlig. Det vil at du tar en risiko.

Noe hjemmelaget

Noe hjemmelaget har egen spesiell betydning, så gå ut med din kreativitet. For yngre barn har Martha Stewarts hjemmeside instruksjoner for en hjemmelaget dekorerte lommetørkle. Hvis du ønsker for å gjøre noe litt classier, men hvorfor ikke sette sammen et fotoalbum av alle bildene du har av deg med dine foreldre. Hvis du tror du har det ekstra kreativ teft, gjør det en utklippsbok å gi dem på den store dagen.

Teknologi

Bare fordi de er foreldrene dine betyr ikke at de må være uvitende om teknologi. Dette gjelder særlig hvis din far har brukt sin avgang kjøpe gadgets. Prøv å få dem inn i dataspill. Det er mange spill for hva videospill industri samtaler "hobbyspillere", eller folk som ikke er sterkt interessert i gaming. Det er også hjernen-trening spill å holde hjernen i form. Du kan også få dem en mobiltelefon på et rimelig plan. Kontroller at det er en mobiltelefon som har funksjoner de vil bruke.

Selvbiografi

Hvis foreldrene dine har levd lenge, interessant liv, har dem ta livet på noen måte slik at de kan fortsette for alltid. Det er mange måter å sette sammen en selvbiografi for foreldrene dine. En enkel måte er å bruke mange publisering nettsteder for å produsere selvbiografien i en fysisk bokform. En annen måte ville være å ta det som en lyd memoarer. Hvis foreldrene dine har holdt tidsskrifter, kan du også kombinere disse i en samling.

Dag

En gave til dine foreldre trenger ikke å være et materiale objekt. Vurdere å gi dem en opplevelse gave. Dette kan variere fra alt fra en dagstur til deres favoritt outlet mall eller en dag på et luksuriøst spa. Selv om du bare ta foreldrene dine å en film, vil de sikkert elske firmaet. Prøv matlaging dem et måltid eller tar dem til deres favoritt restaurant. Foreldrene dine ønsker mer enn noe annet, sannsynligvis bare å tilbringe mer tid med deg.