Hva er det meningen bak the utveksling av bryllup band?

January 11

Hva er det meningen bak the utveksling av bryllup band?

Utveksling av bryllup band er gamle romantiske egendefinerte symboliserer kjærlighet tro og vennskap som begynte med love-traff huleboere. Gamle gifteringer var vevd løper eller hårlokker den elskede, og på grunn av deres sirkelfigur antatt av gamle kulturer å representere uendelig, helhet, perfeksjon og fred, utveksling av bryllup band symbolisert en obligasjon av evig kjærlighet.

Begynnelse

Ringen er en arketypisk symbol instinktivt brukt av tidlig menneskelige forfedre representerer kjærlighet. Cave beboerne bundet seg til hans kompis med en snor av vevd siv som et symbol som de ble forent i ånden. Gamle europeiske Nord sett for sirkulær lover's knute som et symbol på kjærlighet, tro og vennskap. Håret av elsket ble vevd inn i en knute som var så slitt som en ring.

Gave

Blant gamle hebreerne valgte lover's foreldre alltid sin brud. Dette ble fulgt opp en espousal, bekreftet av eder og ledsaget av gaver. Disse gavene kan ha vært opprinnelsen til gave ringen.

Symbolikk

Ringen i et symbol på evigheten på grunn av sin sirkelfigur. Sirkelen også symboliserer solen og jorden, skjenke perfeksjon og fred.

kjærlighet

Det var ingen tilfeldighet at gifteringer er slitt på den tredje finere i venstre hånd. Praksis er basert på en Grecian Fabel som arteria fra den fingeren renner direkte til hjertet så like beilere hjerter er metaforisk entwined, ringen som symboliserer at kjærlighet er fysisk omslynget for lover's hjerte. Bestemt fingeren er også sies å være favoriserte fra en gammel skikk å plassere ringen på den første fingeren i "navnet på Faderen," & nbsp; for andre i "navnet på sønnen" & nbsp; og på tredje i "navnet på den hellige ånd," & nbsp; ifølge smykker eksperter nettstedet.

Betydning

Betydningen av gifteringen ble definert av biskop Isidore av Sevilla i det syvende århundre, ifølge nettstedet forlovelsesringer og ting. «Det ble gitt av spouser til det espoused enten for et tegn på gjensidig fidelity eller enda mer til sine hjerter til dette løftet og som derfor ringen er plassert på fjerde fingeren fordi en viss stemning sies å strømme derfra til hjertet, & rdquo; biskopen bestemt.

Konvensjonen

Ringen ble en formell forutsetning for ekteskap på 1100-tallet, da pave Innocent III ordinert at ekteskap må feires i kirken, komplett med en giftering. Det var andre kulturelle forskjeller, i Persia der alle som deltok i bryllupsseremoni ble gitt en ring av brudgommen.