Hva er årsakene til skilsmisser?

January 18

Når to mennesker kommer sammen i ekteskap, begår de å tilbringe resten av livet sammen. For mange ender ekteskap i skilsmisse. Ifølge skilsmisse advokat kilde var "uforenlige forskjeller," «uopprettelig sammenbrudd» og "kompatibilitet" oftest nevnte årsakene til skilsmisse i 2002. Dette er de generelle uttalelser som ikke nødvendigvis forklare mange grunnene til at folk velger å skille. Det er mange hindringer møter i et ekteskap som føre til undergang.

Utroskap

Når en kone eller mann snyter på hans eller hennes ektefelle, er det begrunnelse for skilsmisse. Forskjellige par har ulike ideer om hva som anses som utroskap. For noen er intime samtaler like sårende som fysisk utroskap fordi emosjonelle saken har allerede begynt. Ifølge skilsmisse Info er utroskap ikke nødvendigvis problemet i et ekteskap. I stedet regnes utroskap som et symptom på problemet. En ektefelle kan søke komforten av en annen person fordi han ikke har hans behov møtt hjemme. I dette tilfellet er utroskap resultatet av et problem som allerede var der.

Dårlig kommunikasjon

Mangel på kommunikasjon er vanligvis årsaken til mange forholdet problemer. Hvis par ikke klarer å uttrykke sine følelser og bekymringer på en sunn måte, vil de ende opp ergerlig og ulykkelig. Et par rådgiver kan søkte å bryte ned kommunikasjonsbarrierer. Selv med mange rådgiving, skjønt, kan det ikke hjelper ekteskapet. Noen par finne de har blitt inkompatibel over tid og har ingen interesse i å kommunisere.

Økonomiske problemer

Mange ganger, vil noen delta bankkonti etter at de er gift, slik at hver person har tilgang til økonomi. Hvis et par har ulike ideer om hvordan pengene skal brukes, kan det forårsake mye stress. Par kan unngå konflikten ved å dele sine finansielle mål med hverandre før gifte. En plutselige nedgangen i et par økonomi kan også skade et ekteskap. Hvis paret ikke kunne håndtere deres endring i livsstil, kan det føre til skilsmisse.

Mangel på engasjement

Et par løfter å bo forpliktet til hverandre for resten av livet når gifte. Hvor alvorlig løfter tas varierer fra person til person. Hvis en person mener ekteskap bør bare siste for så lenge han er fornøyd, han ikke er forpliktet til et liv i ekteskap og vil sannsynligvis søke skilsmisse når problemene begynner å oppstå.

Endringer i prioriteringer

Selv om et par får gift med samme sett av moral og mål, er det mulig deres prioriteringer vil endre som årene går. For eksempel hvis et par starter ut som barn, er det ingenting å hindre en ektefelle i å endre henne sinn. Plutselig, ville paret møte en endring i livet prioriteringer, som kan føre til skilsmisse.

Misbruk

Fysiske og verbale overgrep er to typer smerte som kan bli påført en ektefelle av den andre. Rådgivning kan være forsøkte å stopp misbruk, men den garanterer ikke at det vil stoppe. En ektefelle kan bestemme å skille misbruk på råd fra andre, eller for å beskytte seg og sine barn. Når en ektefelle er misbrukt, han vil trolig miste tillit til hans partner og dette forårsaker stor friksjon i et ekteskap.