Hvordan å danse på nattklubber

March 30

Nattklubber er ikke bare populære steder for drikke og sosialt samvær, men også for å vise frem dine ferdigheter på dansegulvet. Dans kan være en flott måte å bryte isen, spesielt hvis du er ute med en. Det fungerer også som en sunn og positiv måte å avlaste stress samtidig ha en god tid med andre også. Enten du er en sosiale sommerfuglen eller litt sjenert veggpryd, er lære å danse på nattklubber en verdig oppgave.

Instruksjoner

• Bruk komfortable klær for en natt med dansing. Det er ingen bestemt stil å følge, men vær oppmerksom på at tyngre stoffer som ull fløyel og ekte skinn er inkompatibel med bevegelse. Kle seg i lag (for eksempel en skreddersydd jakke over en lettvekts bomull toppen) er perfekt som du kan legge til eller fjerne når det er nødvendig.

• Ta noen minutter å acclimate til vibe og stil av klubben du angir. Mer spesifikt, Tillat deg selv å gå naturlig til typen musikk som spilles i klubben, enten det er techno, hip-hop, alternativ eller til og med country og western. Dette kan være så lite som nikker hodet og duvende kroppen til rytmen av beat.

• Flytte føttene fra side til side, holde armene på din side eller slik at hendene hviler lett på utsiden av lårene. Variere trinnet ved å heve og senke skuldrene med rytmen, og vri overkroppen i tid med føttene.

• Begynn å overdrive dine bevegelser mens du bor bevisst typen musikk. For eksempel kan en sang med en fremtredende dunkende beat for større, mer uttalt gester mens melodiske sanger ringe for jevnere og mer grasiøs bevegelser.

• Løsne hoftene ved å danne horisontal åttetall i takt med musikken. Bevegelsen vil virke unaturlig hvis du er uvant med denne litt mer eksotiske bevegelsen, men gjør så vil gjøre det enklere for resten av kroppen til å følge etter og bli løsere også. Gjør et poeng av spretter litt tid å holde knærne mobil og ulåst.

Tips og advarsler

  • Holde hendene fri full drikke briller, hvis du aktivt danser, for å hindre søl på deg selv eller andre.
  • Godta å danse med noen hvis du føler deg komfortabel med å gjøre. Selv om det synes counter-intuitive, dans med en annen person eller en gruppe mennesker er ofte mindre nervepirrende enn dans solo.
  • Aldri føle seg forpliktet til å danse med noen på en nattklubb. Din personlige komfort og sikkerhetsnivåer er viktigere enn å prøve å imponere noen andre.
  • Bruke alternativet for pelsen-sjekk hvis tilbys på nattklubben du besøker. Det kan koste deg en dollar eller to, men du trenger ikke å bekymre deg for tapt eller stjålet vesker, lommebøker eller keys.