Ideer for små bryllupet planlegging

May 22

En liten bryllup er ideelt for mange par som bare ønsker en samling av nære venner og familiemedlemmer. For mange, en liten bryllup er mer intim, personlig, og tillater dem å lage den varige minner de har alltid savnet. I tillegg til å gi en mer intim atmosfære, kan en liten bryllup også være mer budsjettvennlig, som er alltid en god ting.

Seremonien plassering

Med en liten bryllup har du flere alternativer for hvor seremonien. Fordi du ikke trenger å få et stort antall mennesker, kunne du ha seremonien i en sjarmerende kirke, i bakgården av et familiemedlem eller venn, eller på en terrasse med utsikt over et naturskjønt område. Dette er alternativene du ikke har kanskje med større bryllup. Prøv å tenke utenfor boksen når planlegging din liten vielsen som du kan finne små hager, en vingård, et museum, en eksotisk reisemål eller et loft i et hotell er perfekt.

Bryllupsfeiring

Når du har en liten bryllup, vil du også finne at du har mer fleksibilitet med resepsjonen. Det kan hende du kunne ha mottaket i samme sjarmerende sted hvor du holdt seremonien, som vil være praktisk og tillate deg å dra nytte av innredningen du valgte for seremonien.

Matvalg for en liten bryllupsfeiring er også mer fleksible. Med en stor mottakelse må du bry deg med å ha store mengder mat som blir varmt eller kaldt nok til å bli fortært trygt. Når du har en liten bryllup, kan du enkelt har en belagt middag der alle vil bli servert på samme tid. Du kan også velge å ha en frokostbuffé eller bare enkle fingermat. Mindre grupper er alltid lettere å administrere din kvalitetskontroll er vanligvis mye bedre, også.

Hvis du har en liten samling, kan du finne det er lettere å ta bort noen flotte minner. Du kunne ha alle ved bryllup tegn en duk eller dyne og la en personlig melding. Dette er vanskeligere med store samlinger fordi du kanskje mangler plass og tid for alle forlate deg en melding.

Dekorasjoner og Wedding Party gaver

For en liten bryllup, vil du sannsynligvis ha det i et mindre sted, som betyr at du ikke trenger så mange dekorasjoner som for et større mellomrom. Bryllupet innredning er ofte ganske dyrt, men når du har en liten bryllup, du kan ha en større dekorasjon budsjett. Blomster, lys og bånd kan du enkelt forvandle plass til bryllupet av dine drømmer.

En liten bryllup kan intime utveksling av gaver. Når du har et lite bryllup, kan du kjøpe mer meningsfylt gaver enn du kunne råd for et større parti. Innrammede bilder, smykker, klokker og som alle lage flotte gaver.