Hvordan å identifisere larvene og sommerfugler

March 9

Ifølge det San Diego Zoo er det mer enn 165,000 ulike arter av sommerfugler. Alle disse insekter begynner som larvene. De varierer i størrelse fra dronning Alexandras Ornithoptera sommerfugl, som har et vingespenn på 11 tommer, Pygmy blavinge, hvilke måler rettferdig halv en tommen. Larvene ulike arter utvikle seg i en rekke størrelser og farger avhengig av arter og miljø. Siden noen Larvene er ødeleggende for planter, er identifisere arten et viktig skritt for å beskytte ditt landskapsarbeid.

Instruksjoner

• Ta et bilde. Bildet gir deg en statisk referanse til caterpillar eller sommerfugl. Holde en liten digital kameraet med deg når du arbeider utenfor. Ta et bilde av interessante larvene. Rask bevegelse sommerfugler kan være vanskeligere å ta med et kamera. Vurdere å trekke ut din mobiltelefon og ta en rask skutt.

• Sjekk med din lokale landbruk forlengelse. Mange landbruket utvidelser har data på lokale sommerfugler og larvene. Dele bildet, eller beskriver butterfly eller caterpillar du oppstått. De kan også fortelle deg om caterpillar er destruktive eller trygt for plantene.

• Se online. Det er en rekke sommerfuglen og caterpillar nettsteder. Smithsonian institute vert webområdet oppdage liv. Det svare du på en rekke spørsmål for å hjelpe deg med å identifisere arten av caterpillar i livet ditt. Deretter kan du registrere sighting med Institute, som holder orden på caterpillar observasjoner over hele verden.

• Dele bildet med en etymologist. Mange lokale universiteter ansette professorer som studerer alle typer insekter. Montana State University vert en sommerfugl webområde som aksepterer bilder fra hele verden. Gratis medlemskap lar deg laste opp bildet for identifikasjon.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du håndterer larvene. Noen arter beskytte seg med toksin-bærende spines. Giftstoffer irritere huden på kontakten.