Hvordan å Potty tog Grav Tøys dukke

September 30

Hvordan å Potty tog Grav Tøys dukke

Rundt 8-10 uker, bør en grav Tøys dukke begynne en alvorlig potty-lærer opp område. Pottetrening en grav Tøys kan være frustrerende, kjedelig og tidkrevende, men det er et nødvendig skritt i trening valpen. En grav Tøys eier kanskje tror noe er galt med valpen hvis den har en ulykke innendørs. Men de fleste potty-lærer problemer som skyldes feil eieren gjør.

Instruksjoner

• Finne et sted utenfor huset ditt (fortrinnsvis i bakgården) hvor din Grav Tøys dukke kan lindre selv. Plassere valpen i det angitte området og tillate ham å bli kjent med den.

• Begrense din Grav Tøys dukke et lite område i hjemmet ditt. Et godt sted å innesperre seg er nær hans soveområde, fordi han vil være mindre tilbøyelige til å avlaste seg der. Poenget med dette er å oppmuntre ham til å holde tilbake sin trang til å urinere eller defekt. Dette vil lære ham kontroll over disse oppfordrer.

• Når valpen uttrykker behovet for å urinere (overdreven sniffing på bakken er en avslørende tegn), umiddelbart ta ham utenfor og plasserer ham i det angitte området. De yngre valpen er, mindre mengden tid vil han kunne holde sin urin, så sørg for at du sjekke ham ofte og se etter tegn på at han må gå.

• Belønne din Grav Tøys dukke med behandler og praise. Klappe ham spille med ham og vise ham oppmerksomhet så han knytter sin oppførsel en positiv opplevelse og være mer sannsynlig å gjenta handlingen.

• Installer en utholdende dør som fører til området der valpen er blitt utdannet å avlaste seg. Dette er ikke nødvendig i pottetrening ham, men han vil være mindre sannsynlig at en ulykke i huset hvis han kan gå utenfor på sin egen.

• Hvis din Grav Tøys dukke avlaster seg inne i huset, det er ikke nødvendig å straffe ham. Treffer valpen eller skyve nesen i sin urin er ikke en effektiv måte å endre sin oppførsel. Forsøke å korrigere hans oppførsel hvis du finne ham i handlingen av urinating eller hoppe inne. Si "nei" i en klar, sterk stemme og ta seg ytterside.

• Rengjør og fjerne lukt noen urin eller feces inne i huset så snart som mulig. Hvis du ikke fjerner valpens avfall, vil han fortsette å bruke stedet for å avlaste seg.

• Fortsette å praise din Grav Tøys dukke fint opptreden og rette dårlig inntil han ikke lenger har ulykker inne i huset.

Tips og advarsler

  • Grav Tøys dukke kan vanligvis holde deres urin for så mange timer som de er måneder gammel. For eksempel kan en 4 måneder gamle Grav Tøys holde sin urin i omtrent fire timer. Men kan denne ideen bare gå så langt. En 12-måneden-gamle Grav Tøys bør ikke forventes å holde sin urin i tolv timer.
  • Grav Tøys dukke skal tillates tilgang til en utenfor området hver tre-fire timer etter sove uansett deres alder og hver 30 minutter hvis de er fysisk aktive eller har spist et måltid.
  • Pitbuller og alle annet hundene har pheromones inne deres urin, slik at de trekkes tilbake til stedene de har urinated på. Hvis din Grav Tøys urinates inni, må du være på at spot brønnen eller valpen vil komme tilbake og tisse der igjen. Bruke dobbelt så mye renere normalt. En enzymatisk renere fjerner flekker og feromoner beste og kan finnes på noen dyrebutikk.
  • Aldri skjenne din Grav Tøys dukke for lindrende seg inne hvis du ikke finner ham i loven. Hvis du kommer hjem fra jobb og se at han har hatt en ulykke, er du for sent til å skjelle ham. Hvis du gjør det, din Grav Tøys vil knytte ankomst straff og forstår ikke at han er kjeftet for hans ulykke.