Hvordan å roe ned meg Pitbull

August 4

Hvordan å roe ned meg Pitbull

En nervøs eller svært strung pitbull godt alarm folk når det viser upassende oppførsel. Pitbulls var opprinnelig bred for å bekjempe, og noen ganger reagere dårlig å annet hundene. Selv om de er vanligvis vennlig mot folk, gjør deres vekt og styrke nervøs oppførsel svært problematisk. En 90-pund hunden det hopper opp på folk er det minste irriterende. Beroligende din Grav Tøys innebærer forstå hvorfor din hunden er oppfører seg som dette og finne måter å omskolere og berolige den.

Instruksjoner

• Arrangere å ha din pitbull spayed eller neutered. Dette reduserer nevrotiske eller problem opptreden i menn og kvinner. Få en ny valp løst så snart som mulig; pitbulls er kraftig nok for disse prosedyrene være trygg fra åtte ukene framover.

• Finn en profesjonell hunden behaviorist i ditt område og ordne en avtale. Spør din vet eller den lokale avdelingen av American Society for det forhindrer av grusomheten å dyrene eller human samfunnet for en anbefaling for en attestert anvendt animalâ behaviorist (CAAB) eller en veterinær behaviorist (ACVB). Ifølge ASPCA er den andre muligheten en sertifisert profesjonell hunden utdannet (CPDT), men se at hun har erfaring og opplæring. Profesjonell hjelp er viktig hvis pitbull er opptreden aggressivt og tilrådelig for andre problematferd. Prøv å finne en trener med spesifikk erfaring med pitbulls.

• Sosialisere en pitbull dukke rett fra starten. sikre det har god kontakt med folk og annet hundene. Pitbulls er ikke nødvendigvis mer aggressiv enn andre raser, men de er eksepsjonelt sterke og kan skade andre hunder hvis de bli revet. Merk at noen pitbulls ikke forholder spesielt godt til fremmede hunder, selv om de fleste er fint med folk.

• Ta din pitbull på tre mil eller lengre turer to ganger om dagen. Spesielt inne ung hundene, kan hyperaktiv atferd bare være et overskudd av energi. Pitbulls er muskel hunder trenger mye mosjon. Hvis du har tilgang til en av-leiekontrakten park, blir din hunden mer mosjon og muligheten til å sosialisere med andre hunder. Dette er bare, men et alternativ for et allerede godt sosialiserte dyr som gjelder også fremmede hunder.

• Vis konsistens og holde seg til bakken reglene. Hvis din pitbull ikke er tillatt på sofaen, Tillat ikke den å hoppe opp "bare denne gang," som vil bare forvirre hunden. Det samme gjelder nervøs oppførsel. Ikke la pitbull å hoppe opp på folk på enkelte anledninger, men ikke andre. Omdreining din rygg, blokkere hunden med kneet eller trekke den ned hver eneste gang.

Tips og advarsler

  • Pitbulls kan lage praktfull pets, men de er en krevende rase og passer ikke med alles livsstil. Hvis du kan gi en pitbull oppmerksomheten og morsjon må, ikke adoptere en. En pitbull igjen alene for mest av dagen, eller som ikke får nok mosjon blir elendig og er svært sannsynlig å utvikle atferdsproblemer. Pitbulls klare ofte ikke seg med annet dyrene, som kattene og kanin, som de kan se som en potensiell lunsj eller som konkurranse. Mange pitbulls er lykkeligste idet det bare pet inne en husoldning.