Hva brukes transportbånd?

July 17

Hva brukes transportbånd?

Oppfinnelsen av motoriserte conveyor belte i 1901 av det svenske selskapet Sandvik hjalp drivstoff innen produksjon og transport. Transportbånd er en integrert del av det moderne liv.

Samlebåndet

I 1913 satt Henry Ford første samlebåndet drevet av transportbånd i bruk i Detroit. Økt produksjon ment økt fortjeneste. I dag bruker prosesser fra montering biler til produksjon av sofistikert Hubbel teleskopet conveyor belte teknologi.

Selskaper

Moderne flyplasser er ofte viltvoksende sentre som dekker mange square miles. For enkelt å passasjerer flytte fra én del av flyplassterminalen til en annen, er store transportbånd bygget inn i deler av gulvet. Bare gå på og du er gjennomført til din destinasjon. Rulletrapper er også selskaper som bruker conveyor belte teknologi.

Lagre

Transportbånd i store lager og distribusjon sentre flytte lagerbeholdning fra ett sted til et annet, enten for lasting på kjøretøy for distribusjon andre steder eller i lageret som en måte å rotere lageret og fylle lager.

Gruvedrift

Gruvedrift krever transportbånd flytte kull, salt og andre produkter minelagt dypt under overflaten dekket til poeng der disse råvarene er lastet på lastebiler og tog transport til kunder.