Hvordan fjerne tørket Latex maling av metall

April 19

Hvordan fjerne tørket Latex maling av metall

Latex maling kan være vannbasert, men når det er tørket, kan det være vanskelig å fjerne som noen oljebasert maling. Mens du kan fjerne alle maling med friksjon og styrke, kan gjør så skade malte overflaten. Fjerne tørket latex maling fra metall uten å skade overflaten er mulig med en spesialutviklet latex maling remover. Når anvendt, forårsaker fjerne bryter ned maling, ødelegge bestemthet metalloverflate så du kan skrape av maling med plastskrapen, ingen skade på metallet under.

Instruksjoner

• Maske av området der du skal strippe maling ved å plassere 2-tommers bred maskeringstape langs perimeteren. Tape hindrer maling stripper påvirke tilstøtende områder.

• Spre en dropcloth på gulvet ved foten av metall å holde søl fra gulv. Tape ned kantene av klut til å holde det på plass.

• Sette på gummihansker, respirator og sikkerhet briller for å hindre skade fra kjemikalier som stripper. Hell maling stripper i en liten bolle, og deretter børste den på tørket latex maling. Bruke stripper rikelig, men uten pooling materiale. Tillate stripper å sitte på maling tidsperioden som er anbefalt av produsenten stripper.

• Bruk plastskrapen for å skrape bort latex maling sammen med stripper. Arbeid i bred slag over metall, slik at malingen til å falle til klut ved foten av metallet.

• Bruk en nylon børste for å fjerne maling fra vanskelig å nå eller contoured områder. Pensel i kraftig frem og tilbake slag å flasse maling gratis metallet.

• Dyppe en klut i mineral ånder, og bruke dempet klut til å fjerne noen flekker igjen fra stripper.

• Etter malingsfjerning, rengjør overflaten med en blanding av varmt vann og 1/4 tsp. flytende såpe. Tørk området med fuktig filler, endre filler ofte å vaske bort noen av stripper rester. Gå over området en gang med vann og bare skyll av såpe, og så klapp tørr med filler metal.

Tips og advarsler

  • For å hindre maling stripper tørker for fort på maling i høye temperaturer, dekk stripper med plast brytes under tørketiden utvide på tørketid.