Kalde middel for en 2 år gammel

June 14

Som forelder, vil du sannsynligvis finne deg selv behandle din liten en for mindre sykdommer - som forkjølelse - gjennom barndommen. En kald er en viral sykdom som ofte forårsaker en trafikk eller rennende nese, sår hals og hoste, notater American Academy of Pediatrics nettsted, HealthyChildren.org. Etter å ha bekreftet med ditt barns barnelege at hennes sykdom er en kald og ingenting mer alvorlig, er det noen ting du kan gjøre hjemme for å gjøre henne føle seg bedre.

Kaldt medisin

Når det er kaldt å behandle barnet, kan du tenke på nå for en over-the-counter kaldt medisin for å behandle symptomene. Med små barn men anbefales dette ikke. Studier har vist at disse medisiner ikke fungerer godt for barn under 6, bemerker HealthyChildren.org. Videre kan over-the-counter kaldt medisiner noen ganger ha alvorlige bivirkninger. Disse medikamentene bør aldri gis til barn under 2 år. Hvis lille en har feber og synes ubehagelig, kan ibuprofen eller single-ingrediens acetaminophen gis. Imidlertid alltid kontrollere med ditt barns barnelege før du gir en febernedsettende medisiner eller andre typer medisiner.

Ekstra hvile

Oppmuntre lille en resten som mulig. Bruk denne tiden til å kose med ham og gi ham ekstra oppmerksomheten han nødvendig mens han er syk. Lå i sengen eller sofaen med ham og lese bøker sammen, fortelle historier, se en film eller farge.

Ekstra væsker

Tilby din 2-år-gamle rikelig med væske å drikke i løpet av varigheten av hennes kalde. Det er viktig å holde henne tilstrekkelig hydrert. Stick med vann eller 100 prosent fruktjuice; unngå drinker med koffein. Gjør barnet en varm te, et naturlig kalde middel anbefales på DrGreene.com. Bland følgende ingredienser og bringe dem til en byll: 2 kopper vann, saften fra en presset sitron, sitron krydder halvdel av en sitron, 2 hansker hvitløk, 1/8 teaspoon cayennepepper og hakket ingefær. Hell blandingen gjennom en sil, og deretter legge nok honning å blidgjøre. Tillate drikke til kjølig nok for barnet ditt å trygt drikke det, så har henne nippe på den. Hver av ingrediensene som brukes til å lage denne te har vist å ha naturlig anti-kalde egenskaper.

Nesetetthet

Nesetetthet fra å ha en kald kan gjøre barnet ubehagelig og gjøre det vanskelig for ham å spise eller drikke. Fjerne sine sinus passasjer med saltvann nese spray, og deretter inntaks ut nesen med en gummi sugekraft pære, antyder KidsHealth. Alternativt, holde en kult-tåke luftfukter kjører i rommet hans for å holde luften fuktig mens han sover. Varmtvann vaporizers anbefales ikke for små barn på grunn av risikoen for brannskader. Du kan også støtte din gutten min opp med en ekstra pute når han blir liggende ned, som kan hjelpe ham puste litt enklere.

Ting å spise

Mens barnet ikke kan ha mye av en appetitt mens hun er syk, er det viktig at hun spiser. Tjene sin kyllingsuppe, som er vanligvis høy i natrium. Dette høyere natrium innhold - gjør særlig i hermetisk suppe - det vanskelig for en kulden virus å gjenskape, ifølge DrGreene.com. Dampen fra kyllingsuppe kan også midlertidig lette nesetetthet øker hastigheten på Slim gjennom nesen.

Forebygge forkjølelse

Ta forholdsregler for å hindre at barnet får en kald. Unngå å ta ham rundt andre som du vet er syk. Lære ham den riktige måten å vaske hendene og hjelpe ham gjøre dette hele dagen, spesielt når du er hjemmefra. Syng "Happy Birthday" to ganger med pjokk mens han er vaske hendene for å gjøre det underholdende og for å vise ham hvor lenge han trenger å vaske, foreslår Centers for Disease Control og Prevention. Vise ham hvordan våt hendene, skumme dem med såpe, skrubbe dem, skyll og riktig tørkes. Lære pjokk hvor å bruk en vev for å tørke nesen. I stedet for hoste i luften eller i hans hender, vise ham hvordan å hoste i øvre armen å holde bakterier fra hendene. Fortelle ham det er viktig å aldri hoste eller NYSE mot en annen person. Dette vil hjelpe hindre barnet i å spre sin sykdom når han er syk.