Hvordan skrive Christian komedie

June 23

Lener Hvordan skrive komedie er en ferdighet og et håndverk som må være slipt skrive Christian komedie eller noen andre bestemte saksområdet tar litt mer arbeid. Når du velger bestemte saksområdet for komedie, er en god start å vite så mye som du kan om emnet. Hvis du er ikke godt kyndig på et bestemt emne, forskning det på forhånd fordi det gjør skrive om det enklere og vitser blir morsommere.

Instruksjoner

• Lær grunnleggende spøk struktur. Når du skriver komedie, er det best å holde seg til en vellykket formel for et oppsett etterfulgt av en punch linje. Hvis du er ukjent med spøk struktur og begynner å skrive, kan din vitser ikke få en latter. Et oppsett er begynnelsen på spøk og er vanligvis en ærlig uttalelse, etterfulgt av punchline som legger en overdrevet eller dumt vri til oppsettet. Punchline skal få den største latter. Punchline etterfulgt ofte av "kode" som er en spøk, å holde latter i gang.

• Skrive ren materiale. Kristne komikere er kjent for "ren" dermed unngår materiale som involverer forbannelse eller noe åpenlyst seksuell. Materialet er også familievennlig så barna kan delta på et Vis. Det er også nyttig å vite hva publikum vet så du kan skrive i henhold til deres interesser. En kristen publikum vil mest sannsynlig være godt kjent med Bibelen, forlater deg muligheten til å bruke Bibelen i din vitser, forutsatt at de ikke er støtende.

• Bruk observasjonsstudier humor. Noen av de reneste komikere vitsene er strengt om ser menneskelig atferd og kommentere det. Skrive vitser om folk gå i kirken og morsomme observasjoner av kirken goers, siden mange kristne går i kirken. Bruke Gud eller Jesus i egne vitser. Mange kristne er familie orientert og ville verdsette vitser om oppturer og nedturer av familielivet. Kristne komikere har ofte en oppløftende melding som et tema til deres komedie. Husk dette når du skriver slik at du vil la publikum lykkelig og med en positiv følelse.