Skjulte ressurs fangehull i "RuneScape"

January 31

Det finnes en rekke skjulte ressurs fangehull spredt over hele verden i fantasy-tema, online, rollespill, "RuneScape." Hver ressurs dungeon er liten, med de fleste består av en enkelt kammer og innganger til mange av dem er skjult i større, vanlig fangehull. De kan bare brukes hvis du har et høyt nok nivå i dungeoneering ferdigheter.

Ressurs Dungeon steder

Det var 14 skjulte ressurs fangehull i juni 2011. Det er ressursen fangehull ligger i dvergenes gruven, vulkanen Karamja, Daeomnheim, Baxtorian faller fangehull, Mining Guild, Varrock kloakk, kaos tunneler, Al Kharid Mine, Brimhaven fangehull og Asgarnian is fangehullet. Det finnes innganger til to ressurs fangehull i både Edgeville fangehull og Taverley fangehull.

Angi ressurs fangehull

Inngangen til en skjult ressurs dungeon ligner en firkant, metallisk dør med en rød glød emitting fra sentrum. Klikk på inngangen til teleport i fangehullet hvis du har et høyt nok nivå i dungeoneering ferdigheter. Ressurs fangehullet på villmarken side av Edgeville Dungeon er den enkleste å komme inn, med et krav om dungeoneering nivå 10. Den vanskeligste å angi er i Asgarnian Ice fengslet, som krever dungeoneering nivå-85.

Ressurs Dungeon monstre

De fleste ressurs fangehull inneholde en bestemt monster. I dvergenes gruvene inneholder forutsigbart dverger mens andre inneholder monstre inkludert hellhounds, mose kjemper og svart demoner. Noen monstre, som jern og stål drager i ressurs fengslet i Brimhaven fangehull, er veldig tøff, og bør ikke bli møtt uforberedt. Is drager finnes bare i Daemonheim og ressurs fangehullet ligger i Asgarnian Ice Dungeon.

Ressurs Dungeon belønninger

Angir en ressurs dungeon vil gi dungeoneering erfaring belønning. Dette stiger fra 1100 xp for å angi første Edgeville fangehullet 15.000 XP for å angi en Asgarnian is fangehullet. Belønninger kan fjernes av drepte monstre, med isen drage bein å være spesielt verdifull. Noen ressurs fangehull har også andre belønninger tilgjengelig. I dvergenes gruven har gruvedrift steiner og en bank safe, gjør det et nyttig sted til gruven og raskt bank malm. I Al Kharid Mine har en perle stein som kan minelagt og i Daemonheim er det eneste stedet der gratis (ikke-medlem) spillere kan redusere sjeldne lønn trær for sine logger.