Hvordan holde seg borte fra en fornærmende forholdet

August 30

Hvordan holde seg borte fra en fornærmende forholdet

Ifølge familien vold forebygging fondet, er en kvinne battered hvert ni sekunder i USA. Da han hørte den tragiske historien om en kvinne som opplever vold i sitt eget hjem i hendene på mannen hun elsker, kan du riste på hodet i sympati og sorg og løfte som det aldri vil skje med deg. Det er sannsynlig at offeret aktuelle gjort samme løfte før det som skjedde med henne. Vold kjenner ingen grenser, og kan påvirke kvinner i alle aldre, rase, sosial status eller inntektsnivå. Hold deg unna fornærmende relasjoner ved å anerkjenne fornærmende personligheter og atferd.

Instruksjoner

• Utvikle sunn selvtillit. Kvinner med en sterk følelse av selvtillit og positiv selvtillit er mindre sannsynlig å være svaiet av emosjonelle manipulering som misbrukere bruker til å kontrollere sine ofre. Mange kvinner godta misbruk fordi misbruk har overbevist dem om at de fortjener det. Forstå at ingen fortjener å bli rammet av noen hun elsker. Delta i aktiviteter som gjør at du føler godt om deg selv. Godta dine feil, tilgi deg for feil og vite at du fortjener respekt.

• Omgi deg med positive mennesker som bryr seg om deg. En annen er kontroll som misbrukere trening isolasjon, som effektivt forhindrer offeret søker hjelp og støtte fra familie eller venner. Denne isolasjonen kan misbrukere begrense offerets kontakt med noen som kan overtale henne til å forlate ham. Pass til å fortsette et forhold med noen som ikke støtter ditt vennskap eller familie forbindelser.

• Kjenne historien til partnerens tidligere forhold. Menn som har en tidligere historie om overgrep er svært sannsynlig å misbruke i fremtiden. Snakke med din partner eller sine venner og familie for å lære om tidligere forhold, hvorfor de endte om misbruk var en faktor.

• Identifisere felles kjennetegn typisk for et misbruk tidlig i forholdet. Misbrukere kan vise kontrollerende, sjalu og kritisk tendenser privat samtidig opprettholde en sjarmerende fasade i offentligheten. Misbrukere er faktisk dypt usikre og kan legge ned andre til å forbedre sin egen selvfølelse. Disse personene føler en følelse av rett og tror at reglene ikke gjelder for dem. Misbrukere er villige til å ta ansvar og ofte legge skylden på andre for sine handlinger.

• Gjenkjenne de tidlige varselsignaler for misbruk. Misbruk begynner lenge før noen fysiske krangel gang oppstår. Konstant kritikk, put-downs, ydmykelse, emosjonelle manipulering, trusler og isolasjon fra venner og familie er eksempler på emosjonelle misbruk. Tilstedeværelsen av emosjonelle eller verbale overgrep i et forhold gir en sterk indikasjon på at fysisk vold kommer til slutt.

• Forstå hva som kvalifiserer som misbruk. Gå tilbake til den gamle tommelfingerregelen at folk bør aldri ta på de menneskene de elsker i sinne. Fysisk mishandling kommer i mange former, og kan inkludere slapping, treffer, presser, sparker, skarp, knipe, kaste objekter eller holder deg mot din vilje. En forekomst av noen av disse handlingene utgjør fysisk mishandling. En voldelig misbruk vil alltid redusere en fysisk krangel for å unngå aksepterer fullt ansvar for sine handlinger, og vil ofte avvike skylden for hendelsen til offeret seg.

• Søke støtte og veiledning fra familie og venner hvis du mistenker at du er i en fornærmende forholdet. Hvis du ikke føler deg komfortabel betro seg folk som kjenner deg, kontakt nasjonale innenlands vold Hotline for hjelp: 1 800 '799' SAFE (7233).