Hvordan lage en utløser fra Legos

September 30

Hvordan lage en utløser fra Legos

Bygger Legos er en aktivitet som er egnet for barn i alle aldre, og den eneste begrensningen er fantasien. LEGO våpen kan være litt vanskelig å bygge, men med noen få enkle trinn, det lek. Du vil spille med Lego pistolen på et blunk.

Instruksjoner

• Knytte en 2 x 8 stud stykke til to 2 x 4 stud stykke. 2 x 4 arb skal oppå hverandre ved enden. Plasser en 2-stud kvadrat flat stykke på forsiden av murstein og en på baksiden.

• Knytte en annen to 2 x 4 stud flate stykker foran utløseren forsamlingen, plassere dem vinkelrett foran utløseren. Legge to 2-stud torget i sentrum av foran plater og tilknyttede to 1 x 2 stud flate stykker på hver side. Knytte en 3 x 2 stud stykke på toppen av strukturen.

• Koble baksiden av utløseren til Lego pistol, for å sikre at de to flat steder festet på sidene av pistolen. Legg en 4-stud på midten av et 2-stud flat. Sett den gjenværende stud foran utløseren. Gjenta dette trinnet og fest den på utløseren. Plass det mot fronten.

• Fest en strikk fra tverrbjelken til baksiden av utløseren. Når du trekker på avtrekkeren vil vende utløser stykket opp og tilbakestille enheten.